Tanweer: διανομή των οικιακών τίτλων της Universal

Σε Ελλάδα και Κύπρο, πολλές σημαντικές κυκλοφορίες σε DVD/Blu-ray μέσα στο 2017 εν όψει

Παρά το όχι ακριβώς ευνοϊκό οικονομικό κλίμα που επικρατεί στην ελληνική αγορά τα τελευταία χρόνια, ο τομέας της οικιακής ψυχαγωγίας παραμένει ανάμεσα σ' εκείνους που έχουν δυναμική και προοπτική - και στο πλαίσιο αυτό η νέα συνεργασία της Tanweer με την NBC Universal International για διανομή, κρίνεται ως σαφώς σημαντική. Η πρώτη έχει αναλάβει εδώ και μερικές ημέρες την διανομή σε Ελλάδα και Κύπρο του κινηματογραφικού και τηλεοπτικού περιεχομένου της δεύτερης, σε μορφή δίσκων DVD και Blu-ray. Με αυτόν τον τρόπο η Tanweer ενισχύει την θέση της στις δύο αγορές, έχοντας ήδη αξιοπρόσεκτη παρουσία με την διανομή των αντίστοιχων παραγωγών της Warner Bros. και των θυγατρικών της για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Η αρχή της συνεργασίας ανάμεσα στην Tanweer και την Universal θα γίνει με την κυκλοφορία της ταινίας "Bridget Jones’s Baby" σε DVD/Blu-ray και μέσα στο 2017 θα ακολουθήσουν παραγωγές όπως οι "The Fate of the Furious", "50 Shades Darker", "Sing", "Despicable Me 3", "Nocturnal Animals", "The Great Wall", "The Mummy" και άλλες. Ο κατάλογος της Tanweer θα συνεχίσει παράλληλα να εμπλουτίζεται τόσο με τους τίτλους της Warner Bros - μέσα στο 2017 αναμένεται η κυκλοφορία για την οικιακή αγορά των "Wonder Woman", "King Arthur", "Blade Runner 2049" και άλλων - αλλά και να συμπληρώνεται με την αντίστοιχη διανομή κινηματογραφικών ταινιών από ανεξάρτητους παραγωγούς.

Στόχος της Tanweer παραμένει, βεβαίως, η προσφορά περιεχομένου υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς της αγοράς ψυχαγωγίας, δίνοντας βαρύτητα σε αυτόν της κινηματογραφικής διανομής αλλά αναπτύσσοντας παράλληλα εκείνον της οικιακής ψυχαγωγίας - είτε πρόκειται για την αγορά ταινιών και τηλεοπτικών σειρών, είτε για την ενοικίασή τους, είτε για την θέασή τους μέσω συνδρομητικών υπηρεσιών δορυφορικών, Δικτυακών κλπ. Τί να ευχηθούμε άλλο από... πολλές κυκλοφορίες και καλές δουλειές; Αυτό!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ