Nova: βραβευμένες ταινίες, οποιαδήποτε στιγμή

Ξεκινά η υπηρεσία δωρεάν διάθεσης φιλμ, τηλεοπτικών σειρών και άλλου περιεχομένου της εταιρείας για την πελατειακή της βάση

Πολλές από τις ταινίες που ξεχώρισαν στις μεγαλύτερες τελετές απονομής κινηματογραφικών βραβείων είναι πλέον διαθέσιμες στο συνδρομητικό κοινό της Nova μέσα από την νέα υπηρεσία Nova On Demand. Αξιοποιώντας την, όλοι οι συνδρομητές Nova3play - ανάλογα με τη συνδρομή τους - μπορούν να απολαμβάνουν όποτε εκείνοι επιθυμούν και όσες φορές θέλουν βραβευμένες ταινίες, εντελώς δωρεάν, χωρίς κρυφές ή πρόσθετες χρεώσεις.

H υπηρεσία Nova On Demand φιλοδοξεί να προσφέρει ευρύ, καλοδιαλεγμένο περιεχόμενο με εκατοντάδες μεγάλες πρεμιέρες, επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές (σε ολοκληρωμένους κύκλους) και φυσικά βραβευμένες ταινίες από το παρελθόν. Το Φεβρουάριο, μεταξύ άλλων, οι συνδρομητές της Nova μπορούν να απολαύσουν την υποψήφια για Όσκαρ Σεναρίου ταινία "Lobster" σε σενάριο Γιώργου Λάνθιμου κι Ευθύμη Φιλίππου, καθώς και άλλες πρόσφατες μεγάλες σινε-επιτυχίες όπως την υποψήφια για 6 Όσκαρ "Carol" με πρωταγωνίστρια την Kate Blanchet ή το "Room" με πρωταγωνίστρια την Brie Larson, η οποία με την ερμηνεία της απέσπασε το Όσκαρ Ά Γυναικείου Ρόλου.

Άλλες ξεχωριστές ταινίες που θα προσφέρει η υπηρεσία Nova On Demand είναι οι "Brooklyn" (με 3 υποψηφιότητες Όσκαρ) και "Spotlight", η οποία είναι βραβευμένη με δύο Όσκαρ, το βραβείο SAG για το Καλύτερο Καστ και το BAFTA Καλύτερου Πρωτότυπου Σεναρίου. Ποιοτικές βεβαίως και οι "The Revenant", "Youth", "The Hateful Eight", "Sicario" και "Son of Saul", ενώ αξιοπρόσεκτο είναι και το βραβευμένο με Όσκαρ ντοκιμαντέρ "Αmy: The Girl Behind the Name", που πραγματεύεται την σύντομη ζωή και μεγάλη επιτυχία της Amy Winehouse.

Η υπηρεσία Nova On Demand βρίσκεται θεωρητικά σε πιλοτική εμπορική λειτουργία, αλλά πρακτικά διαθέσιμη ήδη σε όλους τους συνδρομητές Nova. Και αν με την λήξη της πιλοτικής περιόδου αλλάξει κάτι εμπορικά, ενημερώνουμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ