Νέα κλήρωση: κερδίστε δωρεάν κωδικούς iTunes για την ταινία "Ψάχνοντας την Ντόρι"

Δέκα ψηφιακά αντίτυπα της πιο πρόσφατης ταινίας της Pixar για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές

Η κατηγορία των ταινιών animation μπορεί μεν να έχει αναδειχθεί ως μία από τις δημοφιλέστερες των box office παγκοσμίως (και) βάσει του... politically correct, οικογενειακού της χαρακτήρα, αλλά δεν παύει να φιλοξενεί μερικά από τα αληθινά αριστουργήματα της έβδομης τέχνης των τελευταίων δεκαετιών. H θρυλική Pixar έχει "υπογράψει" ουκ ολίγα τέτοια και το Ψάχνοντας τον Νέμο του 2003 σαφώς συγκαταλέγεται σε αυτά - σε αυτήν την ταινία ήταν, δε, τόσο επιτυχημένα σκιαγραφημένος (για υποστηρικτικός) ο χαρακτήρας του... ψαριού με την προσωρινή αμνησία, της Ντόρι, ώστε οι σεναριογράφοι να τού χαρίσουν δικό του, ολόδικό του φιλμ!

Σε αυτό η Ντόρι ξεκινά παρέα με τους φίλους της, τον Μάρλιν και τον Νέμο, μία διαδρομή περιπέτειας, χιούμορ και απαράμιλλης ομορφιάς όπως μόνο ο βυθός, οι απρόβλεπτες καταστάσεις και οι... σεναριογράφοι της Disney Pixar μπορούν να τα προσφέρουν. Στην ελληνική μεταγλώττιση, δε, η Δήμητρα Παπαδοπούλου και ο Θοδωρής Αθερίδης δανείζουν και πάλι τις φωνές τους στην Ντόρι και τον Μάρλιν ώστε να εμπλουτίσουν τους δύο χαρακτήρες με το κωμικό τους ταλέντο. Το απίθανο Ψάχνοντας την Ντόρι αποδείχθηκε "διάδοχος" του Ψάχνοντας τον Νέμο τόσο ποιοτικά όσο και εισπρακτικά - και σήμερα, στις 21/11, αρχίζει και η διάθεσή του στο ευρύ καταναλωτικό κοινό ξεκινώντας από τις Δικτυακές υπηρεσίες διανομής όπως το iTunes της Apple.

Γι' αυτήν την ταινία θα έχουν την ευκαιρία 10 φίλοι ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμους κωδικούς δωρεάν απόκτησης από το iTunes* μέσα από την παρούσα κλήρωση. Το μόνο που έχουν να κάνουν για να λάβουν μέρος σε αυτήν είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος στις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail μπορούν να καταχωρήσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση πρέπει να είναι λειτουργική και ότι δεν λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω Facebook ή αποστολή των παραπάνω στοιχείων.

Η κλήρωση για το Ψάχνοντας την Ντόρι θα διαρκέσει έως και την Δευτέρα 28/11. Oι νικητές νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook τη Τρίτη 29/11. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

άθε ένας από τους 10 κωδικούς μπορεί να εξαργυρωθεί μόνο στο iTunes Store για την Ελλάδα. Απαιτείται λογαριασμός iTunes, υπό την προϋπόθεση της προηγούμενης αποδοχής της άδειας και των όρων χρήσης. Προκειμένου να ανοίξετε ένα λογαριασμό, πρέπει να είστε ηλικίας άνω των 13 και να βρίσκεστε στην Ελλάδα. Απαιτείται συμβατό λογισμικό και υλικό, καθώς και πρόσβαση στο Διαδίκτυο (ενδέχεται να υπάρχουν χρεώσεις). Κανένας από τους κωδικούς αυτούς δεν προορίζεται για μεταπώληση. Για τις ενοικιαζόμενες ταινίες θα πρέπει να γίνει λήψη (download) εντός 30 ημέρων από τις 29/11/2016 και να προβληθούν εντός 30 ημερών από τη λήψη. Αφού ξεκινήσετε την προβολή, θα πρέπει να την ολοκληρώσετε εντός 48 ωρών. Η ποιότητα της εικόνας της ταινίας που παρέχεται για λήψη (όπως HD/SD) εξαρτάται από τον τύπο της συσκευής στην οποία εξαργυρωθεί ο κωδικός. Iσχύους οι πλήρεις όροι και πολιτική απορρήτου της Apple. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε ανατρέξτε στις επίσημες σελίδες http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/gr/terms.html, http://www.apple.com/privacy/ και http://www.apple.com/support/itunes της Apple.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ