Φεστιβάλ για το Game of Thrones από την Nova

To Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου στο κέντρο της Αθήνας, με live και party στο πρόγραμμα

Μπορεί ο έκτος αυτός κύκλος του Game of Thrones που προβάλλεται αυτές τις ημέρες - και πρώτος που δεν βασίστηκε σε ήδη εκδοθέντα βιβλία - να... "μην μας τά λέει καλά" μέχρι στιγμής από πολλές απόψεις, δεν χωρά ωστόσο αμφιβολία στο γεγονός ότι παραμένει και στη χώρα μας μία από τις δημοφιλέστερες σύγχρονες τηλεοπτικές σειρές. Στην Ελλάδα η προβολή της παραμένει αποκλειστική στην Nova, η οποία εύλογα επιθυμεί να αξιοποιήσει την πολυετή σχετική συνεργασία που έχει με την ΗΒΟ. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, η εταιρεία διοργανώνει το πρώτο "Game of Thrones Festival by Novacinema", με πολλές κι ενδιαφέρουσες δράσεις σχεδιασμένες τόσο για το πιστό κοινό της σειράς, όσο και για το ευρύτερο. Το φεστιβάλ αυτό θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαΐου στον Πολυχώρο Κ8 Point (Ερμού 119 στο κέντρο της Αθήνας).

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, για το οποίο η είσοδος θα είναι ελεύθερη, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στον πολυπόθητο Σιδερένιο Θρόνο ή με δράκους, να κάνουν σχετικά τατουάζ με χένα, να παίξουν παιχνίδια μνήμης, γνώσεων, σπαζοκεφαλιές και επιτραπέζια με θέμα το Game of Thrones και βέβαια να παρακολουθήσουν επεισόδια από τον νέο κύκλο της σειράς. Και οι δύο ημέρες του φεστιβάλ θα κλείσουν με μουσικά πάρτι: η Κλαούντια Μάτολα να βρίσκεται στα decks το Σάββατο και τη Μαρία Παπιδάκη την Κυριακή. Την Κυριακή στις 21:30 θα εμφανιστούν στον Πολυχώρο Κ8 live και οι Onirama.

Για οποιονδήποτε φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital είχε... ναυαγήσει σε κάποιο ερημονήσι την τελευταία πενταετία, υπενθυμίζουμε πως η σειρά Game of Thrones είναι βασισμένη στην λογοτεχνική σειρά "A Song of Ice and Fire" του διάσημου συγγραφέα George R. R. Martin και έχει αξιοποιήσει στα γυρίσματά της τοποθεσίες από την Κροατία, την Ισλανδία, τη Μάλτα, το Μαρόκο, την Ιρλανδία, την Ισπανία, τη Σκωτία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει καταρρίψει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης παγκοσμίως και λάβει μεγάλη αναγνώριση από τους κριτικούς, ιδιαίτερα για τις ερμηνείες των ηθοποιών, τους πολύπλοκους χαρακτήρες, την πλοκή και την ποιότητα της παραγωγής της. Στην πορεία της έχει κερδίσει συνολικά 26 Emmy Awards, τα 12 εξ αυτών το 2015 - θέτοντας έτσι το παρόν ρεκόρ βραβείων Emmy σε μία χρονιά από οποιαδήποτε τηλεοπτική σειρά. Το Game of Thrones προβάλλεται φέτος στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την Αμερική από τα κανάλια Novacinema. Ε, ένα φεστιβάλ όσο να' ναι, τού άξιζε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ