Έβδομο Game of Thrones στα μέσα Ιουλίου

Η αποκλειστικότητα προβολής παραμένει στην Nova, ταυτόχρονη μετάδοση με τις ΗΠΑ

Το γνωρίζαμε ήδη, βεβαίως, από συνεντεύξεις και άλλα άρθρα που έχουν δημοσιευθεί τους τελευταίους μήνες στο Web - είναι όμως πλέον κι επίσημο: φέτος ο... χειμώνας θα έλθει καλοκαίρι όσον αφορά στην πιθανώς δημοφιλέστερη τηλεοπτική σειρά των τελευταίων ετών, το Game of Thrones, καθώς η 7η σεζόν της (κατά την οποία θα συμβεί το πολυσυζητημένο "Winter is Coming" των περασμένων κύκλων) δεν θα προβληθεί τον Απρίλιο ή τον Μάιο. Αντιθέτως, επειδή σημαντικό ποσοστό των σκηνών της σεζόν αυτής έπρεπε να γυριστούν με κακό καιρό, κρύο και χιόνι, το Game of Thrones του 2017 θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις 16 Ιουλίου, Δευτέρα και κάθε Δευτέρα στις 10.00, ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ.

Η σειρά παραμένει αποκλειστικά στο πρόγραμμα της Nova, η οποία θα προσφέρει στην δική της συνδρομητική βάση την νέα σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους και χωρίς καθυστερήσεις στο κανάλι Novacinema4HD. Μετά από την ολοκλήρωση μετάδοσης κάθε επεισοδίου αυτό θα είναι διαθέσιμο και μέσα από τις υπηρεσίες NovaGO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να το παρακολουθήσουν οπουδήποτε και οποτεδήποτε αυτοί προτιμούν.

Το HBO έδωσε στην δημοσιότητα ειδικό "trailer ανακοίνωσης" - μπορεί να το δει κανείς υποτιτλισμένο από την Nova εδώ - το οποίο δεν αποκαλύπτει τίποτε για την πλοκή της έβδομης σεζόν, αλλά υπενθυμίζει τους οίκους που μάχονται για τον θρόνο των Seven Kingdoms καθώς, φυσικά, και για την μεγαλύτερη, προαναγγελθείσα, απειλή που τα βασίλεια ως χώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν πλέον, αφού... ήλθε το πλήρωμα του χρόνου γι' αυτό. Κανείς, ουσιαστικά, πέραν των σεναριογράφων δεν ξέρει τί θα συμβεί σε αυτά τα 7 επεισόδια καθώς τα έξι βιβλία της σειράς A Song of Ice and Fire του George Martin κάλυψαν με την υπόθεσή τους μόνο τους προηγούμενους κύκλους της σειράς και όχι τον επερχόμενο. Όπως πάντοτε ελπίζουμε για το καλύτερο και... ανυπομονούμε!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ