COSMOTE TV: Χριστούγεννα με καταιγισμό ταινιών

Ειδικό κανάλι για την εορταστική περίοδο με επιλεγμένες προβολές για... κάθε γούστο

Οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο σε πολλούς από μας και η παρακολούθηση ταινιών διεκδικεί μεγάλο ποσοστό του - πολύ καλή ευκαιρία, με άλλα λόγια, για να προσφέρει η COSMOTE TV στην συνδρομητική της βάση ποιοτικό, επιλεγμένο κινηματογραφικό περιεχόμενο για... κάθε προτίμηση! Ξεκινώντας από την Παρασκευή 15/12 και για τις επόμενες 18 ημέρες θα λειτουργεί το ειδικό κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD, το οποίο στο διάστημα αυτό θα προσφέρει όχι λιγότερες από 80 ταινίες σε 18 ημέρες: δημοφιλή blockbusters, εορταστικές ταινίες και μεταγλωττισμένες παιδικές, από τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Hollywood - Disney Studios, Paramount, NBC/Universal και άλλα - εννοείται σε υψηλή ευκρίνεια.

Καθημερινά με τρεις ζώνες - Time for Fantasy στις 17.30, Time for Joy 19.30 και Time for Magic στις 22.30 - το πρόγραμμα του COSMOTE CINEMA Christmas HD θα προσφέρει ταινίες κυριολεκτικά... για όλους! Στη ζώνη Time for Fantasy θα φιλοξενηθούν μεγάλα κινηματογραφικά blockbuster, όπως τα Rogue One: A Star Wars Story (15/12), Captain America:Εμφύλιος Πόλεμος (16/12), Doctor Strange (18/12), Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος (26/12), Η Πεντάμορφη και το Τέρας (6/1), Η Μαγεμένη και E.T. Ο Εξωγήινος (31/12). Στη ζώνη Time for Joy θα προβάλλονται μεταγλωττισμένες ταινίες κινουμένων σχεδίων όπως τα Ο Κούμπο και οι Δύο Χορδές (18/12), Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (24/12), Ψάχνοντας τη Ντόρι (21/12), Ζωούπολη (23/12), Τραγούδα! (26/12), Μοάνα (25/12) και Το Βιβλίο της Ζούγκλας (31/12), καθώς και κλασικές ταινίες της Disney με τους Mickey Mouse και Donald Duck.

Στη ζώνη Time for Magic, άλλωστε, θα προβληθούν αγαπημένες κλασικές ταινίες των εορτών όπως οι Disney’s: A Christmas Carol (1/1) και Μια Υπέροχη Ζωή (3/1), αλλά και Χριστουγεννιάτικες σε πρώτη προβολή, μεταξύ των οποίων και οι Α Princess Christmas (25/12), Santa’s Secret (27/12), Christmas Trade (28/12) και It’s Christmas Carol (30/12). Το ειδικό κανάλι COSMOTE CINEMA Christmas HD θα είναι διαθέσιμο σε πακέτα της COSMOTE TV, αλλά και στις υπηρεσίες COSMOTE REPLAΥ TV και COSMOTE TV GO, έως και την Κυριακή 7 Ιανουαρίου. Και... καλές κινηματογραφικές γιορτές!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ