COSMOTE TV: πέμπτο House of Cards τον Μάιο

Αμέσως μετά την διάθεση του νέου κύκλου στις ΗΠΑ, πρόσθετες επιλογές θέασης για τους συνδρομητές

Όπως είχαμε προαναγγείλει στις αρχές Φεβρουαρίου η πρώτη πολύ μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία της Δικτυακής υπηρεσίας Netflix και έκτοτε πολυβραβευμένη με Emmy και Χρυσές Σφαίρες, η σειρά House of Cards, επιστρέφει στην COSMOTE TV με τον πέμπτο της κύκλο. Το πρώτο του επεισόδιο θα προβληθεί στην Ελλάδα, σε Α' τηλεοπτική προβολή, στο COSMOTE CINEMA 4HD την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 10.00 μμ, αμέσως μετά δηλαδή από την παγκόσμια πρεμιέρα του στην αμερικανική τηλεόραση.

Στο νέο House of Cards ο Frank Underwood και η Claire Underwood καλούνται να αντιμετωπίσουν το χάσμα που τούς χώρισε στον τέταρτο, πολύ καλό τέταρτο κύκλο, με φόντο όμως τις επικείμενες αμερικανικές εκλογές. Οι θεατές μπορούν να περιμένουν λοιπόν ένα ακόμη φροντισμένο πολιτικό θρίλερ που υπόσχεται ιστορίες χειραγώγησης, δολοπλοκίες, ίντριγκες, ανατροπές, εκδίκηση και παιχνίδια εξουσίας - ό,τι έχει αναδείξει το House of Cards σε μία από τις σημαντικότερες σειρές στην "νέα εποχή της τηλεόρασης", όπως την διαμορφώνουν υπηρεσίες α λα Netflix.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Frank και Claire Underwood παραμένουν φυσικά οι Kevin Spacey και Robin Wright (βραβευμένοι και οι δύο με Χρυσή Σφαίρα για την σειρά αυτή), ενώ το καστ του νέου κύκλου εμπλουτίζεται από την υποψήφια για Όσκαρ Patricia Clarkson (Six Feet Under, Green Mile, Pieces of April) και τον Campbell Scott (Big Night, Roger Dodger). Στο επιτελείο των ηθοποιών παραμένουν οι Michael Kelly, Molly Parker και Nieve Campbell. Σεναριογράφοι και παραγωγοί της σειράς είναι πλέον οι Melissa James Gibson (The Americans, All is Bright) και Frank Pugliese (Undefeated, Shot in the Heart).

Ο πέμπτος κύκλος του House of Cards - που ολοκληρώνεται σε 13 επεισόδια - θα προβάλλεται από τις 31 Μαΐου στις 22.00 και κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22.00 στο COSMOTE CINEMA 4HD, με δύο επεισόδια στη σειρά. Μετά την προβολή τους τα διπλά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα on demand για μία εβδομάδα στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Οι συνδρομητές COSMOTE TV μπορούν άλλωστε να παρακολουθήσουν τη σειρά και ετεροχρονισμένα μέσω της λειτουργίας Replay TV ή εγγράφοντάς την σε σκληρό δίσκο. Welcome back, Frank!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ