COSMOTE TV: νέες σειρές τον Οκτώβριο

Τηλεοπτικός... καταιγισμός τον χειμώνα - αλλά και 24ωρη λειτουργία για το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD

Το φθινόπωρο δεν σηματοδοτεί - εδώ και χρόνια πλέον - την έναρξη μιας καινούργιας κινηματογραφικής σεζόν, αλλά και μίας τηλεοπτικής για το οικιακό κοινό που ενδιαφέρεται για ταινίες και σειρές όλων των ειδών. Η COSMOTE TV φαίνεται να έχει κάνει... εντατική καλοκαιρινή προετοιμασία, καθώς όχι λιγότερες από 28 νέες σειρές ή/και νέοι κύκλοι ήδη επιτυχημένων σειρών κάνουν πρεμιέρα σε λίγες ημέρες στο πρόγραμμά της, το οποίο από 1/10 γίνεται μάλιστα 24ωρο στο κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD. Οι σειρές αυτές θα είναι διαθέσιμες για θέαση ανά πάσα στιγμή και μέσα από την υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Ξεχωρίζουν, μεταξύ άλλων, η επιστροφή της οσκαρικής Jane Campion με τη σειρά Top of the Lake, με τις Elisabeth Moss και Nicole Kidman (17/9, 23.00), το νέο ξεκίνημα της διάσημης κωμικής σειράς Will & Grace (30/9, 22.30) και η αστυνομική σειρά Tin Star με τον Tim Roth και την Christina Hendricks (8/9, 22.00) που θα προβάλλεται στην COSMOTE TV αμέσως μετά την Μ. Βρετανία. Λίγες ώρες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της θα προβληθεί και η νέα σειρά δράσης The Brave, με την Anne Heche (27/9, 23.00). Η σειρά Victoria, με θέμα τα νεανικά χρόνια της βασίλισσας Βικτωρίας, επιστρέφει με τον 2ο κύκλο της (10/9, 22.00), όπως και η νεότερη εκδοχή του εμβληματικού MacGyver (30/9, 23.00). Στις πρεμιέρες του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνεται και ο 1ος κύκλος της σειράς Doctor Foster (28/9, 23.00), με τον 2ο κύκλο να προγραμματίζεται αμέσως μετά την πρεμιέρα του στη Μ. Βρετανία. Την επόμενη ημέρα ακολουθεί η 4η σεζόν της κωμικής σειράς Girlfriend’s Guide to Divorce, με την Lisa Edelstein του House (29/9, 23.00).

Τον Οκτώβριο έρχεται ο 3ος κύκλος του βραβευμένου με 2 Χρυσές Σφαίρες Mr. Robot, με τους Rami Malek και Christian Slater, η 4ος κύκλος του Madam Secretary με την Tea Leoni, αλλά και ο 2ος του κατασκοπικού θρίλερ Berlin Station - όλοι λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα τους στην Αμερική. Το πρόγραμμα του Οκτωβρίου συμπληρώνει η πρεμιέρα της δραματικής σειράς Ten Days in the Valley με την Kyra Sedgwick, αλλά και η αντίστοιχη της σειράς θρίλερ Apple Tree Yard, βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο της Louise Doughty με τους Emily Watson και Ben Chaplin στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Tον Νοέμβριο επιστρέφει το πασίγνωστο αστυνομικό δράμα Peaky Blinders στην τέταρτη σεζόν του, καθώς και το πολυβραβευμένο The Affair με τους Dominic West και Ruth Wilson. Τον ίδιο μήνα, άλλωστε, έρχεται και η πρεμιέρα της αστυνομικής σειράς Cardinal, της οποίας και η 2η σεζόν θα προβληθεί μέσα από το κανάλι COSMOTE CINEMA 4HD.

Tον Δεκέμβριο οι συνδρομητές COSMOTE TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον πρώτο κύκλο του The Good Fight, σειράς-spin off του πασίγνωστου The Good Wife, με τις Christine Baranski και Rose Leslie (ο δεύτερος κύκλος έχει προγραμματιστεί ήδη για το 2018). Στις τηλεοπτικές πρεμιέρες της νέας σεζόν ανήκει ακόμη ο 3ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς Fear the Walking Dead που ξεκινά την Παρασκευή 15/9, στις 22.00, στο SundanceTV (κανάλι που προσφέρεται πλέον μόνο από την COSMOTE TV). Στο FOX Life φιλοξενούνται άλλωστε και οι νέοι κύκλοι των εξαιρετικά επιτυχημένων Grey’s Anatomy (Τετάρτη 4/10, 21.00), How To Get Away With Murder (Πέμπτη 5/10, 21.00), Scandal (Δευτέρα 16/10, 21.00) και The Walking Dead (Δευτέρα 23/10, 22.40). Με άλλα λόγια: χρόνος διαθέσιμος να υπάρχει, και από τηλεοπτικές προτάσεις... άφθονες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ