COSMOTE TV: λαμπερός μήνας βραβείων Oscar

Ειδικές προβολές ταινιών, σχολιασμός και άλλο υλικό πριν την μεγάλη απονομή

Τα φετινά, 89α βραβεία Oscar (των οποίων τις υποψηφιότητες είχαμε συγκεντρώσει πριν από μερικές ημέρες) θα λάβουν χώρα φέτος την Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου - και η COSMOTE TV, που θα τα μεταδώσει για πρώτη φορά αποκλειστικά, μετρά αντίστροφα για την κάλυψή τους φιλοξενώντας όλο τον Φεβρουάριο πρόγραμμα... Οσκαρικό στα κινηματογραφικά κανάλια COSMOTE CINEMA. Αφιερώματα με σχετικές ταινίες, ειδικές εκπομπές και αποκλειστικό υλικό από την προετοιμασία για τη μεγάλη κινηματογραφική βραδιά στο Dolby Theatre του Los Angeles θα μεταδίδονται σε όλη τη διάρκεια του μήνα έως και την ημέρα της απονομής.

Από τις 7 Φεβρουαρίου και κάθε Τρίτη βράδυ από τις 20.00 θα προβάλλονται στο COSMOTE CINEMA 2HD ταινίες που έχουν διεκδικήσει ή κερδίσει βραβεία Oscar σε διαφορετικές κατηγορίες. Το αφιέρωμα συνεχίζεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας πριν την απονομή (25-27 Φεβρουαρίου) με συνεχόμενες προβολές οσκαρικών ταινιών στα κανάλια COSMOTE CINEMA 1HD και 2HD. Η κάλυψη κορυφώνεται με την ζωντανή μετάδοση των βραβείων τα μεσάνυχτα της Κυριακής 26 Φεβρουαρίου από το COSMOTE CINEMA 1HD (σε σχολιασμό Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα) και από το COSMOTE CINEMA 2HD (χωρίς σχολιασμό).

Ο οσκαρικός μήνας της COSMOTE περιλαμβάνει κλασικά φιλμ όπως τα "Τοπ-Καπί" με την Μελίνα Μερκούρη (Oscar Β’ ανδρικού ρόλου - Πίτερ Ουστίνοφ) και "Το Κυνήγι του Κλέφτη" του Άλφρεντ Χίτσκοκ (Oscar φωτογραφίας), μεγάλες επιτυχίες όπως το "American Beauty" των 5 Oscar ή το βραβευμένο για τη μουσική του Βέμπερ "Εβίτα", καθώς και φιλμ που βραβεύτηκαν με Oscar πέρυσι, όπως τα "Το Κορίτσι από την Δανία" (Oscar Β' γυναικείου ρόλου - Αλίσια Βικάντερ), "Spectre" (Oscar πρωτότυπου τραγουδιού), "Από Μηχανής" (Oscar οπτικών εφέ), μαζί με φετινούς υποψήφιους όπως η "Ζωούπολη" (κατηγορία καλύτερης ταινίας animation).

Αφιερωμένη στα Oscar θα είναι και η εκπομπή της COSMOTE TV Buzz με τον Γιώργο Σατσίδη, που κάθε Κυριακή του Φεβρουαρίου (20.25, COSMOTE CINEMA 1HD) θα φιλοξενεί συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών των φετινών υποψηφιοτήτων και θα σχολιάζει την φετινή διεκδίκηση των Oscars μαζί με διάσημους καλεσμένους. Η ζωντανή μετάδοση της τελετής, άλλωστε, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, στα κανάλια COSMOTE CINEMA θα ξεκινήσει με τις αφίξεις στο "κόκκινο χαλί" και τις αποκλειστικές εμφανίσεις και δηλώσεις των σταρ (00.00). Θα ακολουθήσει pre-show (02.00) και στις 03.30 θα ξεκινήσει η 89η τελετή απονομής των Βραβείων Όσκαρ, με οικοδεσπότη τον Τζίμι Κίμελ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η COSMOTE TV έχει εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα της μετάδοσης της λαμπρής αυτής τελετής για τα επόμενα τρία χρόνια. Εικοσιδύο και σήμερα, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ