Αθηνόραμα Digital, νέα ενότητα: Movies/TV

Ταινίες και σειρές σε DVD, Blu-ray και Δικτυακές υπηρεσίες, από σήμερα... όλες εδώ!

H τεχνολογία και η ηλεκτρονική ψυχαγωγία ανέκαθεν ακολουθούσαν κοινή πορεία - δεν έχει κανείς παρά να καταμετρήσει πόσους διαφορετικούς τρόπους για να διασκεδάσουμε έχουμε στη διάθεσή μας εν έτει 2016 και πόσοι από αυτούς εξαρτώνται άμεσα από τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες. Στο Αθηνόραμα Digital παρακολουθούμε αυτές τις δύο αγορές από κοντά για έξι και πλέον χρόνια και τις καλύπτουμε αναλυτικά, με μία (μέχρι πρότινος) εξαίρεση: τις ταινίες και τις τηλεοπτικές σειρές. Το Αθηνόραμα είχε πάντοτε ειδική έως... άρρηκτη σχέση με το σινεμά, καλύπτει δε εδώ και χρόνια την τηλεόραση δημοσιογραφικά - όμως φιλμ και σειρές απολαμβάνει κανείς πια στο σαλόνι του σπιτιού του με πλειάδα τρόπων, προϊόντων και υπηρεσιών. Γι' αυτούς που σχετίζονται άμεσα με την καταναλωτική τεχνολογία, λοιπόν, ξεκινά στο Αθηνόραμα Digital νέα ενότητα!

Στην ενότητα Movies/TV του Αθηνόραμα Digital θα φιλοξενούμε ειδησεογραφία, θέματα/σχόλια και παρουσιάσεις που σχετίζονται με ταινίες και τηλεοπτικές σειρές σε μορφή DVD/Blu-ray (προσεχώς και Ultra Blu-ray HD), αλλά και σε μορφή περιεχομένου που διανέμεται μέσω Internet από υπηρεσίες όπως οι Netflix, ΟΤΕ ΤV και Nova. Με τον τρόπο αυτό το Αθηνόραμα Digital καλύπτει πλέον όλη την γκάμα της σύγχρονης οικιακής ψυχαγωγίας, από την ακρόαση μουσικής μέσω H/Y, gadgets ή ειδικού εξοπλισμού, έως την θέαση ταινιών ή σειρών μέσω home cinema και βέβαια την ενασχόληση με video games σε πλειάδα διαφορετικών συσκευών.

H νέα ενότητα ξεκινά με ύλη που ποικίλλει από το αφιέρωμά μας στην υπηρεσία Netflix (που απαντά σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις που θα μπορούσε να έχει το ελληνικό κοινό) μέχρι τις παρουσιάσεις μας για πρόσφατες κυκλοφορίες Blu-ray (όπως των Spectre και The Man from U.Ν.Κ.L.E.) και τις νεότερες τηλεοπτικές σειρές (όπως ο τέταρτος κύκλος του House of Cards). Εννοείται πως η ενότητα Movies/TV θα ακολουθεί τις εξελίξεις και τις κυκλοφορίες προϊόντων με τον ίδιο αμείωτο ρυθμό που το κάνουν τα τελευταία έξι χρόνια οι ενότητες Home Cinema, Hardware, Gadgets και Games του Αθηνόραμα Digital. Press "Play", αυτή τη φορά... κυριολεκτικά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ