Sony: Εορταστικές προσφορές... 3D

Αγοράζεις Bravia, διαλέγεις τα συνοδευτικά δώρα!

Με την είσοδό μας στο Δεκέμβρη οι εορταστικές προσφορές θ' αρχίσουν να εμφανίζονται η μία μετά την άλλη - και η Sony Hellas έχει έτοιμες τις δικές της για το κοινό του home entertainment, εγκαίρως για τα Χριστούγεννα. Καθώς το 2010 ήταν σαφέστατα η χρονιά που η εικόνα 3D έκανε παγκοσμίως αισθητή την παρουσία της με προϊόντα κάθε είδους (έστω κι αν το περιεχόμενο δεν είναι ακόμη ικανοποιητικής ποικιλίας), η Sony έχει επιλέξει να κάνει προσφορές που προωθούν αυτήν την τεχνολογική εξέλιξη δυναμικά. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως η ιαπωνική εταιρεία έχει επενδύσει πάρα πολύ στην εικόνα 3D και έχει μεγάλη γκάμα προτάσεων σχετικών με αυτήν, έστω κι αν οι τηλεοράσεις ή τα Blu-ray player έχουν τον σημαντικότερο ρόλο.

Πιο συγκεκριμένα, λοιπόν: η πρώτη προσφορά σχετίζεται με το PlayStation3 και τα games του. Η Sony στην ουσία χαρίζει το πληρέστερο σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης για το σπίτι σήμερα σε όλους τους καταναλωτές που θα αγοράσουν μία Bravia KDL-HX800, είτε στις 40 είτε στις 46 ίντσες. Η ΗΧ800 είναι φυσικά 3D και μία από τις καλύτερες τηλεοράσεις της ιαπωνικής εταιρείας φέτος. Με το PS3 να είναι το μόνο σύστημα μέχρι στιγμής που μπορεί να προβάλλει 3D games, η Sony προσφέρει και τρεις πλήρεις τίτλους που προσφέρουν 3D εικόνα, τους οποίους οι κάτοχοι της HX800 μπορούν να προμηθευτούν απευθείας από το PlayStation Network, εντελώς δωρεάν.

Για όσους και όσες, από την άλλη, προτιμούν τις ταινίες 3D από τα video games, η Sony έχει διαμορφώσει μια δεύτερη προσφορά. Οι καταναλωτές που θα αγοράσουν μία Bravia NX710, και πάλι είτε στις 40 είτε στις 46 ίντσες και βέβαια δυνατοτήτων 3D, θα λάβουν ως Χριστουγεννιάτικο δώρο το απαραίτητο 3D Blu-ray player αλλά και την πρώτη τους 3D ταινία για να απολαύσουν σε αυτό. Πρόκειται για το BDP-470 και το "Alice in Wonderland" αντίστοιχα - όμορφα σχεδιασμένο και πλήρες το πρώτο, εξαιρετικό ως ταινία και εντυπωσιακά 3D το δεύτερο.

Αν και, βάσει νόμου, οι ελληνικές εταιρείες απαγορεύεται να επιβάλλουν συγκεκριμένες τιμές πώλησης στην αγορά, μια γρήγορη ματιά στα online καταστήματα επιβεβαίωσε τα εξής: οι HX800 της προσφοράς κοστίζoυν €1999 και €1539 περίπου στις 46 και 40 ίντσες αντίστοιχα, ενώ οι NX710 περί τα €1999 και €1499 στις αντίστοιχες ίντσες. Οι προσφορές της Sony Hellas ισχύουν μέχρις εξάντλησης των αποθεμάτων και κρίνονται ως άκρως ενδιαφέρουσες, αφού για την τιμή που μέχρι πάρα πολύ πρόσφατα κόστιζε μόνη της κάθε μία από αυτές τις Bravia, οι καταναλωτές λαμβάνουν ποιοτικά player και το απαραίτητο περιεχόμενο για να απολαύσουν την εικόνα 3D. Και... Καλά Χριστούγεννα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ