Sony: 3D... στο δρόμο!

Γεύση εικόνας 3D για όλους από το 3D Truck Road Show

Μπορεί το Αθηνόραμα Digital και άλλα online μέσα ενημέρωσης να έχουν σπαταλήσει... τόνους ψηφιακής μελάνης τα τελευταία δύο χρόνια σε άρθρα σχετικά με την εικόνα 3D αλλά - όταν όλα έχουν ειπωθεί - θα πρέπει να έλθει κανείς σε προσωπική επαφή μαζί της για να σχηματίσει γνώμη γι' αυτήν. Η Sony ανήκει στην κατηγορία εκείνη των εταιρειών που έχουν πιστέψει από νωρίς στη γοητεία της στερεοσκοπικής εικόνας και την υποστηρίζουν σε όλες τις σχετικές προϊοντικές της σειρές - αναμενόμενο, λοιπόν, να αντιλαμβάνονται τη σημασία αυτής της εμπειρίας "από πρώτο χέρι" και να θέλουν να την προσφέρουν στο ευρύ κοινό.

Η Sony Hellas έκανε εδώ και κάποιο καιρό ακριβώς αυτό με το 3D Truck Road Show: μία ειδική εκθεσιακή εγκατάσταση σε... τέσσερις τροχούς, η οποία περιέχει όλων των ειδών τα προϊόντα σχετικά με την εικόνα 3D και τις εφαρμογές που αυτή έχει σήμερα στη σύγχρονη ψυχαγωγία. Κι αυτή η... κινούμενη έκθεση, αφού ολοκλήρωσε την περιοδεία του στην ελληνική επαρχία - με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία σε πόλεις όπως η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα και η Λάρισα - επιστρέφει πλέον στην Αθήνα, σε διάφορες περιοχές της οποίας θα φέρει το κοινό της πρωτεύουσας σε επαφή με την εικόνα 3D.

Στον ειδικά διαμορφωμένο εσωτερικό χώρο του Sony 3D Truck βρίσκονται εγκατεστημένα όλα σχεδόν τα νέα μοντέλα 3D τηλεοράσεων Bravia της εταιρείας, σε μεγάλες διαγωνίους και με πολλαπλά ζευγάρια ειδικών γυαλιών. Το υλικό που προβάλλουν προέρχεται τόσο από ταινίες 3D Blu-ray, όσο και από ειδικά 3D demos της Sony και φυσικά games του PlayStation3. Υπάρχουν ακόμη και δείγματα φωτογραφιών 3D, όπως και οι ψηφιακές φωτογραφικές της Sony που τις συλλαμβάνουν. Τη γκάμα των προϊόντων που επιδεικνύονται συμπληρώνουν βιντεοκάμερες, αλλά και φορητοί υπολογιστές Vaio της εταιρείας.

Το Sony 3D Truck Roadshow έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στις συνοικίες του Ρέντη και στο Φλοίσβο, ενώ τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στις παρακάτω περιοχές και θα λειτουργεί τις αντίστοιχες ώρες:

Εμπορικό κέντρο Golden Hall / Μαρούσι
Πέμπτη 9/12 και Παρασκευή 10/12 (12.00-20.00)
Σάββατο 11/12 (11.00-19.00)

Kατάστημα ElectroWorld / Γλυφάδα
Δευτέρα 13/12 (14.00-19.00)
Τρίτη 14/12 (13.00-19.00)

Κατάστημα Κωτσόβολος / Εμπορικό Πάρκο Αεροδρομίου
Πέμπτη 16/12 (12.00-20.00)
Παρασκευή 17/12 (12.00-20.00)
Σάββατο 18/12 (11.00-19.00)

Για όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να πάρουν μία γεύση της εικόνας 3D για την οποία όλοι μιλούν, αλλά δεν είχαν μέχρι σήμερα την ευκαιρία, αυτή είναι μία από τις καλύτερες. Σαφέστατα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ