Νέα κλήρωση: 21/12/2010

Κερδίστε ένα PlayStation3, προσφορά της Sony Hellas!

Το συνολικά ικανότερο σύστημα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας για το σαλόνι σήμερα, το PlayStation3, δεν νομίζουμε ότι χρειάζεται... ιδιαίτερες συστάσεις ακριβώς! Με τις δυνατότητες διαχείρισης multimedia υλικού που διαθέτει, την διπλή του ιδιότητα του Blu-ray player και του φορμά για video games υψηλής ευκρίνειας, την ενσύρματη κι ασύρματη δικτύωση που προσφέρει, το PS3 είναι ένα κέντρο ψηφιακής διασκέδασης που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη. Και, αυτήν την Πρωτοχρονιά, ένας τυχερός φίλος ή φίλη του Αθηνόραμα Digital θα έχει την ευκαιρία να περάσουν πολλές ώρες διασκεδαστικά, με το δικό του/της PlayStation3!

Αυτό ακριβώς το δώρο μπορούν να κερδίσουν όσοι και όσες συμμετάσχουν στην παρούσα κλήρωση της Sony Hellas: ένα ολοκαίνουργιο PS3, με σκληρό δίσκο των 250GB. Ο νικητής ή η νικήτρια, δε, θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει από την πρώτη μέρα δύο από τους καλύτερους τίτλους του PSP, αφού αντίτυπά τους συνοδεύουν τη συγκεκριμένη συσκευασία. Πρόκειται για τα Uncharted 2 και DiRT2, και τα δύο από τα κορυφαία δείγματα της κατηγορίας τους.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 27/12 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν την Τρίτη 28/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ