Kλήρωση της χρονιάς, 2010

Το πιο μεγάλο δώρο, για τον πιο μεγάλο τυχερό ή τυχερή!

Όλο το χρόνο στο Αθηνόραμα Digital διοργανώνουμε, σε συνεργασία με πολλές από τις μεγαλύτερες εταιρείες της αγοράς της οικιακής ψυχαγωγίας, όλων των ειδών τις κληρώσεις. Ακόμη και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, και για τις επόμενες 2 εβδομάδες, γίνονται πολλαπλές τέτοιες κληρώσεις με διάφορα δώρα. Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη κλήρωση, ωστόσο, έχει για μας ιδιαίτερη σημασία γιατί εκφράζει αυτό που πρεσβεύουμε και προωθούμε: την ηλεκτρονική διασκέδαση στο σπίτι σε όλες της τις μορφές με ταινίες, games, μουσική και Internet (και τις μορφές διασκέδασης που προκύπτουν από τη συνεργασία τους φυσικά!). Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος εξασφαλίσαμε ένα ολοκληρωμένο "πακέτο" που προσφέρει όλα τα παραπάνω, τόσο σε εξοπλισμό όσο και σε περιεχόμενο - όπως και πέρυσι, για έναν μοναδικό τυχερό ή τυχερή!

Το σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης - που συνθέσαμε με τη συμβολή της Sony Hellas, της Sony Computer Entertainment, της Sony Pictures Home Entertainment και της Logitech Greece - προσφέρει σχεδόν ο,τιδήποτε θα μπορούσε να ζητήσει κανείς για το σαλόνι του. Απαρτίζεται από μία τηλεόραση Sony HX800 46 ιντσών (γίνεται 3D με την προσθήκη πομπού και γυαλιών), ένα σύστημα home cinema Sony BDV-F500 (επίσης ικανό ν' αναπαράγει 3D Blu-ray), ένα Sony PlayStation3, καθώς κι ένα σετ τιμονιού-πεντάλ Driving Force GT της Logitech.



Σε αυτόν τον εξοπλισμό προσθέσαμε 10 Blu-ray της SPHE Hellas, τα εξής: Salt, Prince of Persia, Shakespeare in Love, Noting Hill, Gone in Sixty Seconds, Fantasia, Bolt, Karate Kid, Eat Pray Love και τη συλλογή όλων των The Fast and the Furious. Επίσης, προκειμένου να χαρεί ο νικητής ή η νικήτρια το PS3 και το σετ οδήγησης της Logitech, προσθέσαμε το εντυπωσιακό Gran Turismo 5 αλλά και τα DiRT2 και Uncharted 2. Με άλλα λόγια, δεκάδες αν όχι εκατοντάδες ώρες διασκέδασης, ως τμήμα του Χριστουγεννιάτικου δώρου μας!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 9/1 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 10/1. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ