Κλήρωση 10/1/2011: Ο νικητής

Ποιός ή ποιά κέρδισε το ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Sony;

Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά 2010 ήταν ομολογουμένως μία εορταστική περίοδος που, εν μέσω οικονομικής ύφεσης, δεν ήταν... ακριβώς η χαρωπή κι ενθουσιώδης προηγούμενων ετών. Από την πλευρά μας κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα δώρα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φίλους και φίλες του Aθηνόραμα Digital, ξεκινώντας μία μεγάλη σειρά κληρώσεων από τις αρχές του Δεκεμβρίου μέχρι σήμερα, πάντα σε συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες της αγοράς του home entertainment. Ο σειρά αυτή των κληρώσεων φτάνει στο τέλος της σήμερα με την ανάδειξη του μεγάλου τυχερού, ο οποίος κέρδισε το ολοκληρωμένο σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας της Sony.

Χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις, λοιπόν... ο μεγάλος τυχερός είναι ο Αριστείδης Καρακίτσιος. Ευχόμαστε η τύχη που τον ευνόησε στην μεγάλη μας κλήρωση να κρατήσει για όλη τη νέα χρονιά, ώστε να τον βοηθήσει σε ακόμη περισσότερα!

Όπως πάντα, τα συγχαρητήριά μας στο μεγάλο νικητή, αλλά και τις ευχαριστίες μας σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος στη μεγάλη μας κλήρωση για το 2010. Μετά από το εορταστικό μπαράζ κληρώσεων που διοργανώσαμε, μία ανάπαυλα για... ανασυγκρότηση είναι απαραίτητη - θα επανέλθουμε σε λίγο καιρό με νέες κληρώσεις, πάντοτε με θέμα προϊόντα σχετικά την ηλεκτρονική διασκέδαση στο σπίτι. Καλή χρονιά και πάλι, σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ