Go 3D... με τηλεόραση και Blu-ray της LG!

Κερδίστε τα μέσα από τη σχετική κλήρωση της LG Hellas

Η εικόνα 3D - όπως προωθήθηκε το 2009 κυρίως από το κινηματογραφικό Avatar και σε όλη τη διάρκεια του 2010 από τις κατασκευάστριες εταιρείες με νέα προϊόντα - αποτελεί σημαντική εξέλιξη στην αγορά της οικιακής ψυχαγωγίας. Το θέμα αυτό δεν... είναι πια υπό συζήτηση. Το πώς μεταβαίνει κανείς σε αυτήν, ωστόσο, είναι, καθώς οι 3D τηλεοράσεις τείνουν να συγκαταλέγονται στις μέσες ή ανώτερες προϊοντικές κατηγορίες των κατασκευαστών (με το ανάλογο κόστος). Συν τοις άλλοις, για να απολαύσει κανείς αληθινή 3D εικόνα χρειάζεται και κατάλληλη πηγή, με άλλα λόγια ένα 3D Blu-ray player. H επένδυση καταλήγει να μην είναι μικρή, με άλλα λόγια. Εκτός αν... είναι Χριστούγεννα!

Γιατί τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν η LG θα δώσει σε έναν φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital την ευκαιρία να μεταβεί στην εικόνα 3D με τηλεόραση και Blu-ray player που φέρουν την υπογραφή της. Η LG Hellas, μέσα από την κλήρωση που διοργανώνει σε συνεργασία με το Αθηνόραμα Digital, προσφέρει μία ολοκαίνουργια τηλεόραση Infinia LΧ9500 των 47 ιντσών - ένα από τα καλύτερα μοντέλα 3D που διαθέτει στην ελληνική αγορά. Μαζί της προσφέρει ένα επίσης νέο μοντέλο 3D Blu-ray player, το ΒΧ580, με το οποίο μπορούν να παρακολουθήσουν στην LX9500 οποιαδήποτε από τις ταινίες 3D που κυκλοφορούν σε Blu-ray, όπως φυσικά και οποιαδήποτε άλλη ταινία σε Blu-ray ή DVD.



Η 47LX9500 ανήκει στις τηλεοράσεις της εταιρείας που χαρακτηρίζονται από το Borderless Design της εταιρείας - το πλαίσιο γύρω από την εικόνα είναι πάρα πολύ μικρό και διάφανο - και εκμεταλλεύονται τον οπίσθιο φωτισμό με φωτοδιόδους LED για να αποδώσουν πάρα πολύ καλή εικόνα τόσο σε ταινίες, όσο και σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ή video games. Για την ομαλή κίνηση της εικόνας αυτής φροντίζει το υποσύστημα Trumotion της LG (λειτουργεί σε σάρωση 400 Hz), ενώ όντας συμβατή με το πρωτόκολλο DLNA η LX9500 μπορεί να αντλήσει την εικόνα αυτή από ποικιλία συσκευών του τοπικού οικιακού δικτύου. Εξίσου ποιοτικό είναι και το BX580 αφού, πέρα από την αναπαραγωγή δίσκων όλων των τύπων, προσφέρει και αναπαραγωγή αρχείων multimedia κάθε είδους - τόσο μέσα από το ίδιο τοπικό δίκτυο όσο και από αποθηκευτικά μέσα συνδεδεμένα στη θύρα USB του.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 26/12 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί τη Δευτέρα 27/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ