Περισσότερες πηγές ενημέρωσης

Γιατί η γνώση, είναι... ασφάλεια!

Microsoft.com/Hellas. Στο ελληνόγλωσσο Web site της Microsoft υπάρχουν ειδικές σελίδες αφιερωμένες στην ασφάλεια των χρηστών Η/Υ μεμονωμένα (εδώ) και στην ασφάλεια για όλη την οικογένεια (εδώ).

Windows 7. Στο ελληνόγλωσσο Web site της Microsoft μπορεί να βρει κανείς και αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους μηχανισμούς γονικού ελέγχου που παρέχει το καλύτερο μέχρι σήμερα λειτουργικό της, τα Windows 7. Συνοδεύονται και από σχετικό video και παραπομπές στα αντίστοιχα προγράμματα.



PlaySmartPlaySafe.eu. Ένα ευρωπαϊκό portal που προσφέρει ποιοτική ενημέρωση σχετική με το θέμα της ασφάλειας συγκεκριμένα για τα online games μέσω του Xbox 360 (αν και πολλές πληροφορίες δεν σχετίζονται μόνο με το φορμά της Microsoft). Το υλικό παρατίθεται στα αγγλικά, τα γερμανικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά.

Τα top δωρεάν προγράμματα προστασίας. Αυτή τη στιγμή είναι τέσσερα: τα Microsoft Security Essentials, Avast, AVG Antivirus και Antivir. Είναι όλα αντιϊικά, κάποια προσφέρουν μερικά πράγματα ακόμη και σε συνδυασμό με το επίσης δωρεάν Ad-Aware, προσφέρουν πλήρη προστασία απ' όλες τις σημαντικές Δικτυακές απειλές.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ