Νέα κλήρωση: Acer Iconia Tab A500

Κερδίστε το, προσφορά της αλυσίδας καταστημάτων Multirama!

Τα tablet φέρνουν εδώ και 18 μήνες τη σημαντικότερη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούμε κάτι που είναι, στην ουσία, φορητός υπολογιστής. Αλλάζουν ολοφάνερα τους τρόπους με τους οποίους επιλέγουμε να ενημερωθούμε, να επικοινωνήσουμε και να διασκεδάσουμε. Και η μέχρι τώρα κατάσταση της αγοράς όσον αφορά στα tablet ήταν γνωστή: το iPad της Apple δικαίως "ήλθε, είδε και νίκησε", σημειώνοντας μεγάλη εμπορική επιτυχία και παραμένοντας χωρίς ανταγωνισμό για όλο το 2010. Το Μάρτη ήλθε ο ακόμη καλύτερος διάδοχός του - και το μόνο που ακόμη είχε να επιδείξει ο ανταγωνισμός ήταν ανώριμες, ακριβότερες και εν τέλει κατώτερες συσκευές. Όλα αυτά, όμως, μέχρι πρόσφατα: σοβαρή αντυπρόταση στα iPad, στηριγμένη στο λειτουργικό Android της Google, υπάρχει πλέον στην ελληνική αγορά και δεν είναι άλλη από το Iconia Tab A500 της Acer!

Πρόκειται για την πρώτη συσκευή της κατηγορίας που... δεν φέρει την υπογραφή της Apple, αλλά προσφέρει αυτό ακριβώς: αξιόλογο ανταγωνισμό στα iPad. Δεν είναι μόνο αυτός όμως ο λόγος που ένα ποσοστό του κοινού ενδέχεται να το προτιμήσει. Όπως ανακαλύψαμε μετά από καιρό συμβίωσης μαζί του, υπάρχουν πολλοί - και τους αναφέρουμε στην αναλυτική μας παρουσίαση, βαθμολογώντας με 5/5 ένα προϊόν που αξίζει την προσοχή όλων.

Αυτό ακριβώς το tablet δίνει τη δυνατότητα η αλυσίδα καταστημάτων Multirama - που διαθέτουν στην ελληνική αγορά το Α500 - σε έναν τυχερό φίλο ή φίλη του Αθηνόραμα Digital να κερδίσει, μέσα από την παρούσα κλήρωση. H κλήρωση γίνεται στο πλαίσιο της Tablet Week του Αθηνόραμα Digital, η οποία ξεκινά σήμερα με την παρουσίαση του Iconia Tab A500 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή. Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες θέλουν να διεκδικήσουν το καλύτερο Android tablet της αγοράς αυτή τη στιγμή είναι να γίνουν μέλη (το γνωστό... "να κάνουν Like") στην ολοκαίνουργια Page του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Η συγκεκριμένη κλήρωση θα διαρκέσει έως την Τρίτη 14/6 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί την Τετάρτη 15/6. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ