Καλό Πάσχα σε όλους και όλες!

Αποχαιρετούμε για μικρό time-out, με κληρώσεις εορταστικές

Δεν είναι πολλές πια οι ευκαιρίες που μπορεί κανείς να... αποσυνδεθεί από τους ρυθμούς της καθημερινότητας και να ξεκουραστεί, έστω και για λίγο - λέμε λοιπόν να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία της (υπόλοιπης) Μεγάλης Εβδομάδας και των ημερών γενικότερα για να κάνουμε ακριβώς αυτό. Το Αθηνόραμα Digital θα επιστρέψει... στις επάλξεις την Τετάρτη, 27/4, με νέα ύλη για το χώρο του home entertainment και της τεχνολογίας, μπαίνοντας πια στην τελική ευθεία για τη μεγαλύτερη έκθεση στην αγορά αυτή, την Electronic Entertainment Expo του Ιουνίου. Έχουμε πολλά να πούμε μέχρι τότε, γι' αυτό και εκείνες οι περίφημες... μπαταρίες χρειάζονται έξτρα φόρτιση!

Στο μεσοδιάστημα, οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital μπορούν να διαβάσουν τα άρθρα μας για την επιστροφή των fighting games στο προσκήνιο, για το ισχυρότερο κινητό τηλέφωνο αυτή τη στιγμή, για το πρώτο πληκτρολόγιο της αγοράς που αντλεί ενέργεια από το φως, για την εμπειρία οδήγησης μέσα σε... disaster movie, για το ποιοί λόγοι οδήγησαν ένα φορητό σύστημα σε... συνταξιοδότηση και απειλούν να κάνουν το ίδιο στα πανέμορφα home theatre που θαυμάζουμε από καιρό σε καιρό.

Οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital, άλλωστε, μπορούν τις επόμενες ημέρες να συμμετάσχουν στις εορταστικές μας κληρώσεις για αντίτυπα τίτλων όπως το MotorStorm Apocalypse, το BulletStorm και το Dragon Age II ή για περιφερειακά όπως το Logitech Wireless Solar Keyboard. Με τις καλύτερες ευχές μας για καλή Ανάσταση, καλή ξεκούραση κι απροβλημάτιστη επάνοδο σε όλους... καλό Πάσχα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ