iPad 2: η... avant premiere στα Public

Σε ελεύθερη επίδειξη για το κοινό, σε συγκεκριμένα τους καταστήματα

Λίγες ημέρες έχουν μείνει πλέον για την κυκλοφορία του iPad 2 στη χώρα μας και, ασχέτως του πόσα πιθανώς έχει διαβάσει ήδη το κοινό για τη νέα συσκευή της Apple από τα αμερικανικά Web sites, ένα μεγάλο ποσοστό όσων ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν αναμφισβήτητα θα ήθελε πρώτα να το δει από κοντά. Όσοι και όσες, εξάλλου, θέλουν να δουν για ποιο λόγο υπάρχει τόσος ενθουσιασμός γύρω από τον... "διάδοχο" (ενθουσιασμό που θεωρούμε δικαιολογηγμένο σε μεγάλο βαθμό), θα θέλουν να το δουν επίσης! Ε, αυτό το κοινό έχει την ευκαιρία να δει από κοντά το iPad 2 και να αποκτήσει "από πρώτο χέρι" άποψη γι' αυτό, χάρις στη σχετική αποκλειστικότητα που εξασφάλισε η αλυσίδα καταστημάτων Public.

Συγκεκριμένα: από σήμερα, Δευτέρα 21/3, το iPad 2 θα είναι διαθέσιμο σε... avant premiere, προς επίδειξη σε 4 καταστήματα Public: σε αυτά του Μαρουσίου (The Mall Athens) και του Συντάγματος στην Αθήνα, στα Public Πειραιά και Γλυφάδας, αλλά και στα καταστήματα της Τσιμισκή και της Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη. Εκεί κάθε ενδιαφερόμενος κι ενδιαφερόμενη θα ενημερώνεται αναλυτικά από την ομάδα των καταστημάτων Public για τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, για τις καλύτερες εφαρμογές του και τις πολυάριθμες δυνατότητες του iPad 2, που ομολογουμένως καλύπτουν πολλές διαφορετικές προσωπικές ή κι επαγγελματικές ανάγκες στους τομείς της ενημέρωσης, της επικοινωνίας και της διασκέδασης.

Εννοείται πως, από τις 26 Μαρτίου - ημέρα της επίσημης διάθεσης του iPad 2 στη χώρα μας - όλα τα μοντέλα της συσκευής θα διατίθενται προς πώληση στα καταστήματα Public. Λίγες μέρες έμειναν πια. Τικ, τοκ. Τικ, τοκ!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ