COSMOTE Business Cloud Servers: όλα στο Internet!

Server για κάθε επιχείρηση, πάντα διαθέσιμος, με κόστος προσαρμόσιμο κι ελεγχόμενο


Οι σύγχρονες επιχειρήσεις - πάρα πολλών κλάδων, σίγουρα οι μικρομεσαίες και μεγάλες - σχεδόν... δεν έχουν πια την πολυτέλεια να κινούνται με ρυθμούς διαφορετικούς από αυτούς του Ιnternet: είναι το εργαλείο που στηρίζει την λειτουργία μιας μεγάλης γκάμας από δυνατότητες ώστε αυτές να είναι διαθέσιμες απ' οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Η απομακρυσμένη πρόσβαση σε αρχεία, όπως και η χρήση εφαρμογών με τέτοιο τρόπο ώστε αυτές να μην είναι απαραίτητα εγκατεστημένες σε μία συσκευή για να χρησιμοποιηθούν, είναι δύο μόνο από τις δυνατότητες αυτές. Και για την αξιοποίησή τους οι λύσεις που στηρίζουν οι COSMOTE Business Cloud Servers μπορούν ν' αποδειχθούν εξαιρετικά πολύτιμες.

Με τους COSMOTE Business Cloud Servers κάθε επιχείρηση αποκτά την δυνατότητα να διαχειρίζεται αρχεία και εφαρμογές με πολλαπλούς κι ευέλικτους τρόπους, αλλά και να αποθηκεύει τα δεδομένα της κεντρικά και γρήγορα, χωρίς να επωμίζεται το κόστος ιδιόκτητων εγκαταστάσεων. Η εκάστοτε επιχείρηση, άλλωστε, παράλληλα ωφελείται της ασφάλειας που προσφέρουν τα αξιόπιστα data center του Ομίλου ΟΤΕ - και φυσικά του ελεγχόμενου κόστους που οι λύσεις αυτές προσφέρουν, καθώς ο πελάτης τους χρεώνεται κάθε μήνα μόνο για τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που χρειάζεται.


Στην περίπτωση, δε, που μία επιχείρηση χρειάζεται μία λύση προσαρμοσμένη επακριβώς στις δικές της ανάγκες οι COSMOTE Business Cloud Servers προσφέρουν ακριβώς αυτό: δυνατότητες επιλογής των χαρακτηριστικών του server που θα χρησιμοποιηθεί, από τον κεντρικό επεξεργαστή και την μνήμη λειτουργίας, μέχρι τον αποθηκευτικό χώρο και το λειτουργικό σύστημα. Από την στιγμή που ο server θα ξεκινήσει να εξυπηρετεί την εκάστοτε επιχείρηση, άλλωστε, έρχονται στο προσκήνιο και τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα διαχείρισής του, όπως η πλήρης αυτοματοποίηση των διαδικασιών συντήρησης και λήψης αντιγράφων ασφαλείας αλλά και η 24ωρη τεχνική υποστήριξη από ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τους COSMOTE Business Cloud Servers δεν έχει κανείς παρά να παρακολουθήσει το σχετικό video ή να μεταβεί στην επίσημη ιστοσελίδα της COSMOTE (απ' όπου μπορεί να κάνει και απευθείας αγορά πλάνου ανάμεσα σε πέντε προτεινόμενα). Και από την νέα χρονιά, όλα... στο Internet!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ