Wipeout Omega Collection, το καλοκαίρι

Τα τρία τελευταία μέλη της θρυλικής σειράς εμπλουτισμένα και βελτιωμένα για το ισχυρότερο PlayStation

To Αθηνόραμα Digital δεν είχε... κρύψει ακριβώς την δυσαρέσκειά του για την απόφαση της Sony να αναστείλει οριστικά το καλοκαίρι του 2012 την λειτουργία του θρυλικού Studio Liverpool, της δημιουργικής ομάδας που προήλθε από την εξαγορά της ιστορικής Psygnosis και συνέδεσε άρρηκτα το όνομά της με τα PlayStation μέσω της φουτουριστικής σειράς αγώνων ταχύτητας Wipeout. Η σειρά αυτή είχε χαρακτηρίσει το αρχικό PlayStation, είχε συνεχίσει την επιτυχία της στo PS2 και το PSP, δεν είχε ωστόσο εμπορική επιτυχία αρκετή στο PS3 και στο PS Vita - ο λόγος για τον οποίο ο ιαπωνικός κολοσσός (κάνοντας περικοπές από παντού εκείνο το διάστημα) είχε κάνει την αμφιλεγόμενη σχετική επιλογή. Οι περισσότεροι από μας είχαμε πιστέψει πως δεν θα βλέπαμε ποτέ Wipeout στο PlayStation4. Ευτυχώς... κάναμε λάθος!

Στο πλαίσιο της PlayStation Experience 2016 η Sony αποκάλυψε την κυκλοφορία της Wipeout Omega Collection, εννοείται αποκλειστικά για το PS4. Πρόκειται ουσιαστικά για επανεκδόσεις των Wipeout HD, Wipeout Fury και Wipeout 2048 - που είχαν κυκλοφορήσει στο PS3, στο PS3 και στο PS Vita αντίστοιχα - σχεδιασμένες ώστε να εκμεταλλεύονται την μεγαλύτερη ισχύ των PS4/PS4 Pro και να προσφέρουν γραφικά ανάλυσης εικόνας 4Κ, με υποστήριξη χρώματος HDR, σε ρυθμό ανανέωσης 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Θα προσφέρονται 9 διαφορετικές επιλογές παιχνιδιού, 26 αγωνιστικές πίστες και 46 μοντέλα αντιβαρυτικών σκαφών.

Η Sony διαβεβαιώνει πως ο τίτλος θα υποστηρίζει την συμμετοχή πολλών παικτών όχι μόνο μέσω PlayStation Network, αλλά και στο ίδιο PS4 (ή/και σε PS4 στο ίδιο τοπικό δίκτυο ίσως;). Η Wipeout Omega Collection έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το ερχόμενο καλοκαίρι, έως τότε λοιπόν... υπομονή!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ