PS Move: τα αξεσουάρ

Διαφορετικός χειρισμός, διαφορετικά... συνοδευτικά!

Move Sharpshooter

Και για όσους/όσες είναι... αληθινά σοβαροί στη σχέση τους με τα shooting games του Move και το Gun Attachment τούς φαίνεται απλό... "πιστολάκι", η Sony έχει την απάντηση! Το συγκεκριμένο αξεσουάρ είναι σχεδιασμένο ειδικά για games όπως το Killzone 3 ή το Resistance 3 (το υποστηρίζουν και τα δύο), όπου δηλαδή ο παίκτης χρειάζεται να κινείται μέσα στον τρισδιάστατο χώρο και να σκοπεύει/πυροβολεί ταυτόχρονα. Για το λόγο αυτό "φιλοξενεί" στο σώμα του και τον Motion Controller και τον Subcontroller ταυτόχρονα. Όμορφα σχεδιασμένο σαν στρατιωτικό όπλο, είναι μεν ακριβότερο από το Gun Attachment αλλά και ανάλογα καλύτερο για games όπως τα προαναφερθέντα. Ε, ναι!

Βάση φόρτισης χειριστηρίων

Για εκείνους κι εκείνες, τέλος, που αξιοποιούν τακτικά τα χειριστήρια του Move σε πολλά games, πολύ καλή και πρακτική ιδέα είναι η αγορά μιας βάσης φόρτισης τόσο για το Motion Controller, όσο και για το Subcontroller. Αντί να τα συνδέουν με το γνωστό καλώδιο USB στο PS3 (οπότε όσο φορτίζονται οι θύρες αυτές δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν), αγοράζοντας αυτό το αξεσουάρ μπορούν να τοποθετούν δύο χειριστήρια ταυτόχρονα για επαναφόρτιση εκεί και να συνεχίσουν να παίζουν με το σύστημα της Sony. Είναι, άλλωστε, και περισσότερο... κομψή λύση από αυτή των καλωδίων.

Εκτός από τα προαναφερθέντα αξεσουάρ για το Move, στο εξωτερικό υπάρχει και ένας αριθμός από άλλα, τα οποία όμως είτε είναι... παράλογα εξειδικευμένα είτε υψηλά τιμολογημένα. Υπάρχει, για παράδειγμα, "σετ" αξεσουάρ που προσαρμόζονται στον Motion Controller κι έχουν τη μορφή ξίφους, τόξου ή ρακέτας του πινγκ-πονγκ, ειδικά σχεδιασμένα για το Sports Champions (!). Υπάρχει, επίσης, βάση φόρτισης που φιλοξενεί δύο χειριστήρια DualShock και δύο Move, ταυτόχρονα. Θεωρούμε, ωστόσο, ότι με αυτά που παρουσιάσαμε και διατίθενται στην ελληνική αγορά, ο τυπικός χρήστης του PS Move είναι καλυμμένος. Για τους περισσότερο απαιτητικούς, υπάρχει πάντοτε το Internet!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ