PlayStation Store: γενέθλια, προσφορές

Δέκα χρόνια λειτουργίας για το Δικτυακό κατάστημα της Sony, μεγάλες εκπτώσεις σε ΑΑΑ games

Μπορεί ο Μάρτιος του 2007 να φαντάζει... προϊστορικά μακριά πλέον, όμως για τον κόσμο του PlayStation ήταν ένας μήνας πολύ σημαντικός: ήταν το διάστημα κατά το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το Δικτυακό κατάστημα που στηρίζει με κάθε είδους περιεχόμενο τα συστήματα ψυχαγωγίας της Sony. Το PlayStation Store, με άλλα λόγια, συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας και γιορτάζει τα γενέθλιά του όπως αξίζει σε αυτό το χρονικό σημείο-σταθμό στην πορεία του με προσφορές και εκπτώσεις σε games του PlayStation4 που είναι... από μόνες τους λόγος για γιορτή - ακόμη κι αν δεν πλησίαζε η περίοδος του Πάσχα!

Οι προσφορές αφορούν σε κορυφαίες παραγωγές της Sony για τα PS4/PS4 Pro όπως τα Uncharted 4, The Last Guardian, The Last of Us Remastered, Ratchet&Clank, Bloodborne GOTY Edition, Gravity Rush, Until Dawn και God of War III, με μειώσεις τιμής που ποικίλλουν από 30% έως και 60% περίπου. Περιττό να σχολιάσουμε πως μερικά από τα παραπάνω games είναι αληθινά must-have για τους κατόχους του οικιακού συστήματος της Sony και πως, ειδικά οι νέοι του χρήστες, αξίζει να τα προσθέσουν στην συλλογή τους ασχέτως κόστους. Οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus, δε, μπορούν να υπολογίζουν σε περαιτέρω μείωση των τιμών αυτών κατά 10% ή 15%, οπότε γι' αυτούς... δεν υπάρχει πρακτικά καμία δικαιολογία!

Η προωθητική ενέργεια της Sony έχει ξεκινήσει ήδη και θα διαρκέσει έως και τις 5 Απριλίου. Για μερικές ημέρες ακόμη μάλιστα - έως τις 31 Μαρτίου - ο ιαπωνικός κολοσσός δίνει ένα ακόμη κίνητρο στους κατόχους PlayStation για αγορές από το PS Store: για κάθε €50 που ξοδεύουν εκεί, λαμβάνουν δωρεάν ένα ψηφιακό κουπόνι αξίας €10 για κάτι άλλο της αρεσκείας τους. Στην... γλώσσα των gamers; Αγοράζοντας κανείς δύο ή τρία games από τα προαναφερθέντα επετειακά, μπορεί ν' αποκτήσει ένα ακόμη - πιθανώς κάποιο από τα ουκ ολίγα "διαμαντάκια" μικρότερων, ανεξάρτητων παραγωγών για PS4 - ως δώρο (οι σχετικές νομικές πληροφορίες βρίσκονται σε αυτήν την σελίδα). Ή να αγοράσει μία ετήσια συνδρομή PS Plus - το λιγότερο 40 games σε αυτό το δωδεκάμηνο αμέσως αμέσως - και κάτι ακόμη, ώστε επίσης να λάβει και το δώρο των €10. Επιλογές, υπάρχουν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ