PlayStation, στο GameAthlon

Με τί "δηλώνει το παρόν" το PS4 στην μεγαλύτερη εκδήλωση για E-Sports στην Ελλάδα;

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Tae Kwon Do το GameAthlon, η πιθανώς σημαντικότερη εκδήλωση για το ανταγωνιστικό gaming (E-Sports) που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια - και το πλέον επιτυχημένο σύστημα οικιακής διασκέδασης της αγοράς, το PlayStation4, δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει. Η Sony Computer Entertainment θα προσφέρει στον χώρο της εκδήλωσης ειδικές εγκαταστάσεις όπου οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με δύο από τα πιο σημαντικά της προϊόντα για φέτος.

Το ένα δεν είναι άλλο από το πολυαναμενόμενο Gran Turismo Sport - οι εντυπώσεις μας από την συνεχιζόμενη δοκιμαστική του έκδοση βρίσκονται εδώ - για το οποίο έχουν στηθεί ειδικές αγωνιστικές θέσεις με τιμονιέρες και PlayStation4 Pro ώστε οι παίκτες να το απολαύσουν σε όλο του το μεγαλείο πολύ καιρό πριν διατεθεί στα καταστήματα. Το άλλο είναι το PlayStation VR, το περιφερειακό εικονικής πραγματικότητας της Sony με την βοήθεια του οποίου - και του αξεσουάρ "λαβής" σε σχήμα όπλου - οι επισκέπτες θα μπορούν να παίξουν την πρόσφατη... διαστημική περιπέτεια επιπέδου ΑΑΑ των Ιαπώνων, το Farpoint.

To Gameathlon θα πραγματοποιηθεί στις 8 και 9 Ιουλίου, στο γήπεδο Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο (ώρες προσέλευσης 11.00-22.00). Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ