PC games δωρεάν, γιορτινό δώρο από την Ubisoft

Μόνο γι' αυτό το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, οπότε... click, click, click!

Φθηνά, πάρα πολύ φθηνά games για προσωπικούς υπολογιστές μπορεί να βρει κανείς εύκολα πια σε πολλές Δικτυακές υπηρεσίες διανομής, όπως η δημοφιλέστατη Steam - όμως παραμένει σπάνιο να λαμβάνει κανείς πλήρη games AAA βεληνεκούς εντελώς δωρεάν. Η Ubisoft γιόρτασε φέτος τα 30 χρόνια πορείας στην αγορά της αλληλεπιδραστικής ψυχαγωγίας και τους προηγούμενους μήνες προσέφερε κάθε μήνα και από έναν τίτλο του καταλόγου της χωρίς κανένα απολύτως κόστος στους PC gamers. Ε, ολοκληρώνοντας την χρονιά, και για ένα μόνο Σαββατοκύριακο, τούς προσφέρει και... όλους μαζί σε κάθε φίλο ή φίλη της εταιρείας που δεν είχε εκμεταλλευτεί ως τώρα τα δώρα της, ως ένα συνολικό εορταστικό!

Τα επτά PC games που προσφέρει η Ubisoft δωρεάν είναι τα Prince of Persia: Sands of Time, Assassins’s Creed 3, Splinter Cell, Rayman Origins, The Crew, Beyond Good & Evil και Far Cry Blood Dragon. Δεν είναι όλα νέα, φυσικά, ούτε όλα μεγάλες εμπορικές επιτυχίες, είναι όμως αρκούντως ποιοτικά και σίγουρα σημαντικά σημεία-σταθμοί στην πορεία της γαλλικής εταιρείας. Η ποικιλία τους είναι σαφώς ενδιαφέρουσα, ενώ το γεγονός ότι δεν είναι "τελευταίας εσοδείας" σημαίνει πως μπορούν να παιχθούν και σε μεσαίας δυναμικότητας PC, όχι μόνο στα πλέον σύγχρονα και ισχυρά (όπως π.χ. και σε πολλά laptop). Εξάλλου, είναι δωρεάν!

Για να αποκτήσει κανείς τα 7 αυτά PC games της Ubisoft δεν έχει παρά να μεταβεί στην σχετική σελίδα της προσφοράς: αν ο ενδιαφερόμενος ή η ενδιαφερόμενη έχει ήδη προφίλ στην Δικτυακή υπηρεσία της γαλλικής εταιρείας, το Ubisoft Club, μπορεί μέσω της εφαρμογής UPlay να τα λάβει άμεσα στον Η/Υ του. Αν όχι, θα χρειαστεί πρώτα να δημιουργήσει αυτό το προφίλ και στην συνέχεια να συνδεθεί με αυτά τα στοιχεία στο UPlay για να τα λάβει. Η προσφορά της Ubisoft για τα 7 games συνολικά ισχύει μόνο γι' αυτό το Σαββατοκύριακο (έως και 18/12 δηλαδή), οπότε... click click, click!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ