Πασχαλινές κληρώσεις 2017: νικητές, νικήτριες

Σε ποιούς και ποιές χάρισε η κληρωτίδα τα είκοσι δώρα μας;

Με την ανάπαυλα των προηγούμενων εορταστικών ημερών πλέον πίσω μας, η αντίστροφη μέτρηση προς το καλοκαίρι και τις... παραλίες έχει ήδη αρχίσει, βέβαια - όμως υπάρχει και το μικρό θέμα των Πασχαλινών κληρώσεων του Αθηνόραμα Digital που ολοκληρώθηκαν χθες. Τα σχετικά δώρα μάς προσέφεραν οι Sony Interactive Entertainment, TP-Link, Devolo και Tanweer. Αυτές οι κληρώσεις ανέδειξαν 20 νικητές και νικήτριες - χωρίς περισσότερη καθυστέρηση, τους παρακάτω και τις παρακάτω:

Το PlayStation4 και το αντίτυπο του The Last Guardian κερδίζει ο Γιάννης Βασιλείου

To Neffos X1 κερδίζει η Χριστίνα Γεωργιοπούλου (συμμετοχή με e-mail)

Από ένα dLan 550+ Wi-Fi κερδίζει ο Στέλιος Φωτίου και o Χριστόφορος Σεφερλής (συμμετοχή με e-mail), ενώ το dLan 550 Wi-Fi κερδίζει η Ράνια Στρατάκη

Την Cloud Camera NC450 κερδίζει ο Γιάννης Βλοντάκης (συμμετοχή με e-mail).

Από ένα αντίτυπο Nioh κερδίζουν οι Δημήτρης Τζεβελέκος, Ευανθία Μακρυπίδη (συμμετοχή με e-mail), Αγγελική Τσακουμάγκου, Παναγιώτης Αναστασίου (συμμετοχή με e-mail) και Ελένη Τοζακίδου

Από ένα αντίτυπο Horizon: Zero Dawn κερδίζουν οι Χριστίνα Βαλαχή (συμμετοχή με e-mail), Έκτορας Χωρέμης, Κωνσταντία Κακούλη (συμμετοχή με e-mail), Καρολίνα Ντανοπούλου και Κώστας Παπαναστασίου (συμμετοχή με e-mail).

Τις ταινίες, τέλος, Τρεχάτε Ποδαράκια Μου (Ozzy), Ρίμπιτ Ο Πρίγκιπας Βάτραχος (Ribbit), Ράτσετ & Κλανκ (Ratchet & Clank) και Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας, όλες σε DVD στην ελληνική γλώσσα, κερδίζουν οι Κωνσταντίνα Σταυροπούλου, Γεωργία Αυγεροπούλου (συμμετοχή με e-mail), Μιχάλης Κλιούμης και Άννα Γεωργίου (συμμετοχή με e-mail).

Όπως πάντοτε, ευχαριστούμε όλους τους δωροθέτες που συνεργάστηκαν μαζί μας για τις Πασχαλιάτικες αυτές κληρώσεις - τις Sony Interactive Entertainment, TP-Link, Devolo και Tanweer - καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital που έλαβαν μέρος σε αυτές. Οι νικητές και οι νικήτριες παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μαζί μας εντός 15 ημερών για την παραλαβή του δώρου τους. Για τους υπόλοιπους φίλους και φίλες που δεν κέρδισαν σε αυτήν την κλήρωση, ευχόμαστε καλή επιτυχία σε μία από τις επόμενες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ