Νέα κλήρωση: 4/2/2011

Κερδίστε σετ Gran Turismo 5 και τιμονιού Logitech!

Μία απαραίτητη μικρή... ανάπαυλα μετά από τις εορταστικές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital και ήλθε η ώρα να ξεκινήσει νέος κύκλος, με διαφορετικά δώρα, πάντοτε όμως για το κοινό που αγαπά την ηλεκτρονική διασκέδαση στο σπίτι. Αυτή τη φορά έχει σειρά ένα από τα megahit των Χριστουγέννων και παράλληλα από τους σημαντικότερους τίτλους του PlayStation, το περίφημο Gran Turismo 5 της Sony Computer Entertainment. Αλλά όχι μόνο του!

H Sony Hellas προσφέρει μέσα από την παρούσα κλήρωση την ευκαιρία σε 5 φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital να κερδίσουν ισάριθμα αντίτυπα του GT5. Η δημιουργία της Polyphony Digital όμως είναι αληθινά από τα games εκείνα που όχι μόνο αξιοποιούν τα περιφερειακά χειριστήρια-τιμόνια, αλλά πρακτικά... εκλιπαρούν να τα παίξει κανείς με αυτά - αν μη τί άλλο για να προσδώσουν στον έλεγχο την αληθοφάνεια των γραφικών που προβάλλονται στην οθόνη. Για το λόγο αυτό η Logitech Greece προσφέρει από την πλευρά της σε κάθε έναν από τους 5 τυχερούς ή τυχερές ένα Driving Force GT, προϊόν της που και επίσημα υποστηρίζεται από το GT5, για να ολοκληρώσει την πληρέστερη οδηγική εμπειρία του PS3!

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Κυριακή 20/2 και οι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν τη Δευτέρα 21/2. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ