Νέα κλήρωση: 14/10/2010

Κερδίστε 3 σετ Buzz: Το απόλυτο Μουσικό Quiz στο Facebook!

Σε ποιόν... δεν αρέσει η μουσική; Σε κανέναν! Σε ποιόν αρέσουν τα παιχνίδια για παρέες; Σε όλους. Σε ποιόν αρέσουν τα video games; Σε πολύ κόσμο. Το PlayStation3; Σε ακόμη περισσότερο κόσμο! Ε, μ' ένα μικρό... remix όλων αυτών, είναι ν' απορεί κανείς που το "Buzz: το Απόλυτο Μουσικό Quiz" είναι το είδος του video game που μπορούν να απολαύσουν το φετινό χειμώνα όλες οι παρέες, ανεξαρτήτως... σύνθεσης;

Ο νέος τίτλος της Sony έχει τη μορφή τηλεπαιχνιδιού και επιτρέπει σε παρέες έως και 8 ατόμων να συναγωνιστούν ατομικά ή σε ομάδες απαντώντας ερωτήσεις σχετικές με τη μουσική. Το PlayStation3 καθιστά την όλη εμπειρία άκρως διασκεδαστική όχι μόνο με τα γραφικά και τον ήχο του, αλλά και προηγμένες λειτουργίες όπως αυτές της αξιοποίησης του PlayStation Move (κάμερα και χειριστήριο) και του PlayStation Network (user videos και extra περιεχόμενο). Το "Buzz: το Απόλυτο Μουσικό Quiz" είναι, άλλωστε, ένας από τους ελάχιστους τίτλους που όχι μόνο έχει εξελληνισμένο περιβάλλον χρήσης και μενού, αλλά ελληνοστρεφές περιεχόμενο, με ερωτήσεις που αφορούν σε Έλληνες μουσικούς και τραγουδιστές.

Η Sony Hellas προσφέρει σε τρεις φίλους ή φίλες του Αθηνόραμα Digital την ευκαιρία να κερδίσουν ένα σετ Buzz: το Απόλυτο Μουσικό Quiz για το PlayStation3. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα... "Like" στη σχετική είδηση που βρίσκεται στο Wall του Αθηνόραμα Digital group στο Facebook. Η κλήρωση θα γίνει ανάμεσα στα μέλη του group που έχουν κάνει "Like" και το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει ο διαγωνισμός τελειώνει στις 21/10, γι' αυτό... βιαστείτε. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ