Marvel vs Capcom Infinite τον Σεπτέμβριο

Νέα στοιχεία, ημερομηνία κυκλοφορίας για τον θεαματικό τίτλο μάχης σώμα με σώμα

Η τρέχουσα χρονιά διαμορφώνεται σε εξαιρετική για το κοινό των fighting games: το Injustice 2 βρίσκεται τρεις εβδομάδες μακριά πλέον, το Tekken 7 μόλις έξι... και το φθινόπωρο η τριάδα "κλείνει" με το Marvel vs Capcom Infinite - το οποίο είχε ανακοινωθεί τον Δεκέμβριο με αόριστη ημερομηνία κυκλοφορίας κάποια στιγμή "μέσα στον χειμώνα του 2017", αλλά σύμφωνα με επίσημη πια ανακοίνωση των Ιαπώνων θα διατεθεί στις 19 Σεπτεμβρίου. Ελπίζουμε βέβαια η... αυτοπεποίθηση της Capcom να είναι δικαιολογημένη και να μην σκοπεύει να μάς προσφέρει άλλο ένα fighting game με μεγάλα προβλήματα και πολλές ελλείψεις, όπως έκανε με το Street Fighter V.

Την εμπορική πλευρά πάντως του Marvel vs Capcom Infinite οι Ιάπωνες την έχουν φροντίσει ήδη (αλοίμονο), ανακοινώνοντας την "απλή" έκδοση του τίτλου, την "Deluxe" και την "Collectors". Όπως και στην περίπτωση του SFV υπάρχει η δυνατότητα αγοράς Season Pass με το οποίο "προπληρώνει" κανείς 6 extra χαρακτήρες που θα διατεθούν μετά την κυκλοφορία του MVCI, ενώ η έκδοση "Deluxe" ενσωματώνει στο δικό της αντίτιμο (€89.99) το Season Pass και κάποιες bonus εμφανίσεις μαχητών. Η έκδοση "Collectors" θα κοστίζει €199 (!) και θα περιέχει όλα τα παραπάνω, τέσσερις φιγούρες διάσημων μαχητών, αντίγραφα των έξι Infinity Stones (;) και κάποια πράγματα ακόμη. Αυτή θα διατεθεί σε περιορισμένο στοκ.

H Capcom πάντως υπόσχεται, αναφορικά με τις επιλογές παιχνιδιού, περισσότερες απ' όσες είχε αρχικά το Street Fighter V. Παρούσες τέτοιες θα είναι φυσικά οι... αυτονόητες - όπως η ανταγωνιστική ανάμεσα σε δύο παίκτες στο ίδιο σύστημα ψυχαγωγίας ή μέσω Δικτύου ή η "προπονητική" - αλλά εξ αρχής θα προσφέρεται τόσο η Arcade της προοδευτικής αντιμετώπισης αντιπάλων, όσο και μία "σεναριακή" που εμπλέκει χαρακτήρες από τους δύο κόσμους (της Marvel και της Capcom) σε ακόμη μία... κρίσιμη κατάσταση τύπου "η τύχη της ανθρωπότητας απειλείται" ώστε να πλαισιωθεί και με κινηματογραφική παρουσίαση.

Οι χαρακτήρες που έχει επιβεβαιωθεί πως θα περιλαμβάνονται στο Marvel vs Capcom Infinite εξ αρχής είναι οι Captain America, Iron Man, Miss Marvel, Ultron, Hulk, Thor, Hawkeye και Rocket Raccoon από την πλευρά της Marvel και οι Ryu, Megaman, Chun-Li, Strider Hiryu και Chris Redfield από την πλευρά της Capcom. Περισσότεροι μαχητές και πεδία μάχης, καθώς και κάποιες επιλογές παιχνιδιού ακόμη, θα ανακοινωθούν από την Capcom στο μεσοδιάστημα έως την κυκλοφορία του τίτλου (άρα μπορούμε να περιμένουμε σίγουρα πιο πολλές πληροφορίες στο πλαίσιο της έκθεσης Ε3 τον Ιούνιο). Υπενθυμίζουμε πως ο τίτλος θα διατεθεί τόσο για PS4/Xbox One - θα θέλαμε να πιστεύουμε αξιοποιώντας σε κάποιον έστω βαθμό και τα PS4 Pro/Xbox Scorpio - όσο και για προσωπικούς υπολογιστές (μέσω Steam). Αντίστροφη μέτρηση, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ