Κάνε remix για το Wipeout, κέρδισε PS4 Pro

Πρωτότυπος μουσικός διαγωνισμός της Sony, ευκαιρία για... δόξα και δώρα

Η θρυλική σειρά των Wipeout της Sony είχε από το πρώτο κιόλας της μέλος, το 1995, συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την ηλεκτρονική μουσική - η οποία, ταιριάζοντας στο φουτουριστικό θέμα του ίδιου του τίτλου, εκπροσωπήθηκε για 22 χρόνια σε κάθε Wipeout από πολύ μεγάλα ονόματα του ήχου αυτού με τρόπο απόλυτα επιτυχημένο. Έπρεπε, ωστόσο, να έλθει το 2017 και η Wipeout Omega Collection - η οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα για PS4/PS4 Pro με διθυραμβικές κριτικές και δικαίως - για να μπορέσουν και ο ίδιοι οι gamers να... συμμετάσχουν στην όλη διαδικασία της μουσικής επένδυσης των αγώνων στις ψηφιακές του αντιβαρυτικές πίστες!

Πράγματι: η Sony δίνει την ευκαιρία σε όλους - όσους γνωρίζουν την χρήση μουσικών προγραμμάτων, φυσικά, όμως αυτό μάλλον... εννοείται - να διαγωνιστούν για την δημιουργία ενός remix στο "Shake it" τoυ ADDIKTION, ενός δηλαδή από τα πλέον χαρακτηριστικά κομμάτια που υπάρχουν ήδη στην playlist της Wipeout Omega Collection. Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να βρει τα επιμέρους τμήματα (stems) που συνθέτουν το συγκεκριμένο τραγούδι στην επίσημη σελίδα του PlayStation στο Soundcloud και να τα επεξεργαστεί με οποιονδήποτε τρόπο κρίνει περισσότερο ενδιαφέροντα ώστε να δημιουργήσει ένα remix του αρχικού κομματιού.

Στον πρωτότυπο αυτόν διαγωνισμό ο νικητής έχει να λαμβάνει... πολλά και διάφορα δώρα: τόσο ένα PlayStation4 Pro, όσο και ένα αντίτυπο της Wipeout Omega Collection αλλά και την αδιαμφισβήτητη τιμή της ενσωμάτωσης του remix του στην επίσημη playlist του τίτλου, όπου θα προστεθεί ως το 29ο κομμάτι του soundtrack, διαθέσιμο δωρεάν σε όλους μέσω του PlayStation Store. Μερικά tips από τον ίδιο τον ADDIKTION για την διαδικασία του remixing στο συγκεκριμένο κομμάτι μπορεί να δει κανείς σε αυτό το video. O διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Τετάρτη, 12 Αυγούστου, οπότε... mix, mix, mix!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ