Epic Store: δώδεκα PC games δωρεάν

Χριστουγεννιάτικη διάθεση από την δημιουργό του Fortnite, αναμένουμε να δούμε τα... δωράκια!

Η αλήθεια είναι πως όλες οι μεγάλες εταιρείες του gaming κάνουν ήδη ή θα ξεκινήσουν να κάνουν άμεσα μεγάλες προσφορές σε τίτλους για συστήματα οικιακής ψυχαγωγίας και Η/Υ, δεν σκοπεύουν όμως όλες να δώσουν... 12 games δωρεάν σε κανέναν - αυτό ακριβώς σκοπεύει να κάνει όμως η Epic τις επόμενες ημέρες για τους PC gamers που έχουν εγγραφεί στην δική της υπηρεσία διανομής περιεχομένου, το Epic Store. Η δημιουργός εταιρεία του Fornite δίνει ήδη, προκειμένου να συγκεντρώσει μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων μελών, δύο δωρεάν games κάθε μήνα, όμως στην εορταστική περίοδο που ξεκινά θα... δώσει super extra bonus στους κατόχους προσωπικών υπολογιστών που θέλουν να περάσουν μερικές ώρες παραπάνω παίζοντας!

Πράγματι: από την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου η Epic θα προσφέρει στην Δικτυακή της υπηρεσία "το λιγότερο" έναν τίτλο δωρεάν κάθε μέρα (κοινώς μπορεί να είναι και πιο πολλοί τελικά). Όχι τυχαία, η Πέμπτη είναι και η ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσουν στο Epic Store οι Χριστουγεννιάτικες εκπτώσεις, οι οποίες... μοιραία θ' ανταγωνιστούν τις αντίστοιχες της επικρατέστερης Δικτυακής υπηρεσίας διανομής PC games, της Steam. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε ποιές συμφωνίες έχει κάνει η Epic και ποιά PC games θα προσφέρει δωρεάν, καθώς στις εκπτώσεις της δεν θέλει μεν να χάσει έσοδα (ούτε οι δημιουργοί των games που πωλεί), αλλά σίγουρα θέλει να κρατήσει το ενδιαφέρον για το Store της αυξημένο και τις επισκέψεις σε αυτό συνεχείς ως το τέλος του χρόνου.

Οι PC gamers, πάντως, θεωρούμε πως καλά θα κάνουν να... επωφεληθούν της κατάστασης ούτως ή άλλως - υπενθυμίζουμε, δε, πως μέχρι τις 19/12 το Epic Store προσφέρει δωρεάν ήδη δύο games, το διασκεδαστικό retro-action The Escapists και την πλήρη "πρώτη σεζόν" (όλα δηλαδή τα games-επεισόδια) της πολύ καλής περιπέτειας μυστηρίου της TellTale, του The Wolf Among Us. Και περιμένουμε να δούμε με ποιόν δωρεάν τίτλο θα ξεκινήσει η Epic τις 12 Days of Free Games την Πέμπτη, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ