Αθηνόραμα Digital PSN Gems Week: τα καλύτερα, με λίγα

Oικονομικά games για PS4 που αξίζουν μια θέση στη συλλογή όλων, συγκεντρωμένα σε έναν οδηγό-αφιέρωμα

Τα games για το PlayStation4 αριθμούν πλέον τα 1800 περίπου και πολλά από αυτά είναι τεχνικά εντυπωσιακά και σαφώς ανωτέρου επιπέδου από τ' αντίστοιχά τους στο PlayStation3 - αν υπάρχει ωστόσο περιθώριο για... παράπονο όσον αφορά όχι μόνο τα συγκεκριμένα, αλλά και αυτά για Xbox One, αυτό βρίσκεται στο κόστος των γνωστότερων νέων τίτλων. Μία παραγωγή επιπέδου ΑΑΑ κοστίζει συνήθως από €59.99 έως €69.99 (δεν αναφερόμαστε σε ειδικές ή συλλεκτικές εκδόσεις φυσικά αλλά σε απλές), ποσό που δεν μπορεί να καταβάλλει πολλές φορές μέσα σ' έναν χρόνο σημαντικό ποσοστό των καταναλωτών σήμερα. Ευτυχώς, υπάρχει εναλλακτική και δεν είναι άλλη από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Sony, το PlayStation Store - το οποίο περιέχει από games κυριολεκτικά... τα πάντα, άρα και τα καλύτερα!

Με το καλοκαίρι που πλησιάζει - και τον περισσότερο ελεύθερο χρόνο που προσφέρει σε πολλούς gamers - ως αφορμή, θεωρήσαμε ενδιαφέρον να εξετάσουμε για πρώτη φορά αναλυτικά τα... PSN Gems, δηλαδή τα "διαμάντια-games" που "κρύβονται" στην τεράστια βιβλιοθήκη των τίτλων που πωλούνται μέσα από το PlayStation Store. Αυτά τα games δεν καλύπτουν μόνο όλες τις βασικές κατηγορίες τίτλων που θα ήθελε να παίξει κανείς στο PS4, αλλά προσφέρονται και σε τιμές κατά πολύ χαμηλότερες από αυτές των τυπικών €59.99-€69.99 που κοστίζει μία νέα ΑΑΑ παραγωγή όταν πρωτοκυκλοφορεί στο εμπόριο. Ποιά είναι τα καλύτερα από αυτά τα οικονομικά αλλά ποιοτικά games σε κάθε κατηγορία; Σε αυτήν την ερώτηση θ' απαντήσουμε σε όλη τη διάρκεια της τρέχουσας εβδομάδας, στο πλαίσιο της Αθηνόραμα Digital PlayStation PSN Gems Week που έχουμε προετοιμάσει γι' αυτό το σκοπό. Τα άρθρα που θα δημοσιευθoύν κάθε μία από τις ημέρες αυτές είναι τα παρακάτω:

Δευτέρα, 29/05
PSN Gems: Μέσα σε τόσα, βρες τ' αληθινά... διαμάντια!
Γιατί τα οικονομικά games του PS Store αξίζουν προσοχής, πώς τα αποκτά κανείς με το χαμηλότερο δυνατό κόστος

Τρίτη, 30/05
PSN Gems: τίτλοι δράσης, ταχύτητας, αθλητικοί
Για όσους κι όσες gaming σημαίνει... αδρεναλίνη, οι οικονομικές επιλογές που προσφέρουν την περισσότερη είναι αυτοί

Τετάρτη, 31/05
PSN Gems: τίτλοι γρίφων, εξερεύνησης, τρόμου
Για εκείνους κι εκείνες που αγαπούν τα περισσότερο "εγκεφαλικά" games, αυτές είναι οι καλύτερες προσιτές επιλογές

Πέμπτη, 01/06
PSN Gems: τίτλοι... κατηγορία από μόνοι τους
Τα games του PS4 που είναι αρκετά διαφορετικά ώστε να μην ανήκουν σε συγκεκριμένο είδος... αλλά να παραμένουν top!

Παρασκευή, 02/06
PSN Gems: στον ορίζοντα, τα καλύτερα
Οι τίτλοι του PS4 που θα κυκλοφορήσουν στο PlayStation Store τους επόμενους μήνες και περιμένουμε με περισσότερο ενδιαφέρον

PSN Gems Week στο Αθηνόραμα Digital, λοιπόν. Γιατί η ποιοτική διασκέδαση με το PlayStation4 δεν είναι απαραίτητο να κοστίζει... εκατοντάδες ευρώ κάθε χρόνο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ