Αθηνόραμα Digital, Πασχαλινές κληρώσεις 2017

Σύστημα ηλεκτρονικής ψυχαγωγίας, smartphone, ασύρματη δικτύωση, οικιακή κάμερα παρακολούθησης, ταινίες, games!

Αν κρίνουμε από την εικόνα των δρόμων της Αθήνας σήμερα, πολλοί φίλοι και φίλες του Αθηνόραμα Digital έχουν... ήδη αποδράσει για ολιγοήμερες διακοπές κατά την περίοδο των ημερών του Πάσχα. Και πολύ καλά έκαναν! Για όσους και όσες δεν το έκαναν ακόμη όμως - ή δεν αποχωρίστηκαν την πρόσβαση στο Internet απλώς και μόνο επειδή απομακρύνθηκαν από τη βάση τους - δεν μπορούμε να σκεφτούμε καλύτερο τρόπο να στείλουμε τις ευχές μας για Καλό Πάσχα, από τις σχετικές εορταστικές κληρώσεις που έχουμε διοργανώσει σε συνεργασία με την Sony Interactive Entertainment, την TP-Link, την Devolo και την Tanweer. Αυτές οι κληρώσεις συγκεντρώνουν δώρα συνολικής αξίας €1500, αρκετά για να αναδείξουν 20 νικητές!

Για να δούμε τί συγκεντρώσαμε αυτή τη φορά στην δωροκληρωτίδα, λοιπόν: η Sony Interactive Entertainment προσφέρει το δημοφιλέστερο οικιακό σύστημα ηλεκτρονικής διασκέδασης αυτή τη στιγμή, ένα PlayStation4 στην ανανεωμένη του έκδοση Slim, με σκληρό δίσκο των 500 GB, συνοδευόμενο από αντίτυπο ενός αληθινού cult classic, του The Last Guardian.

Σε ένα ποιοτικό smartphone δεν θα έλεγε ποτέ κανείς όχι, βεβαίως, γι' αυτό και το Neffos X1 της TP-Link - το οποίο μάς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις κι απέσπασε την διάκριση του Editor's Choice στην σχετική αξιολόγηση του Αθηνόραμα Digital, λόγω του υψηλού δείκτη κόστους αξίας/του - θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τον τυχερό ή την τυχερή που θα το κερδίσει!

Η γρήγορη κι αξιόπιστη πρόσβαση στο Ιnternet μέσω Wi-Fi είναι το... δεύτερο πολυτιμότερο πράγμα μετά τις συσκευές που την αξιοποιούν, βέβαια - γι' αυτό και η Devolo δίνει την ευκαιρία σε τρεις φίλους ή φίλες να βελτιώσουν θεαματικά την δική τους οικιακή Δικτυακή σύνδεση με δύο σετ dLan 550+ Wi-Fi και ένα dLan 550 Wi-Fi, τόσο στον ίδιο χώρο όσο και σε άλλους μέσα στο ίδιο σπίτι.

Δικτυακή σύνδεση, ενσύρματη ή ασύρματη, αξιοποιούν και οι οικιακές κάμερες παρακολούθησης εσωτερικών χώρων, όμως, και χάρις στην TP-Link ένας τυχερός ή τυχερή θα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες τέτοιες, την Cloud Camera NC450 της εταιρείας που παρουσιάσαμε πρόσφατα με θετικά συμπεράσματα.

Εκείνοι και εκείνες που αγαπούν τα video games, άλλωστε, μπορούν να διεκδικήσουν από πέντε αντίτυπα δύο τίτλων για το PlayStation4 πραγματικά κορυφαίων στο είδος τους. Πρόκειται για τα Nioh και Horizon: Zero Dawn, προσφορά βεβαίως της Sony Interactive Entertainment.

Ούτε εκείνοι που αγαπούν τις ταινίες ωστόσο - και ποιός επισκέπτης του Αθηνοράματος δεν τις αγαπά; - ειδικά μάλιστα οι γονείς με μικρά παιδιά, θα μείνουν παραπονεμένοι από τις φετινές μας κληρώσεις, χάρις στην Tanweer. Η γνωστή εταιρεία διανομής προσφέρει - μεταγλωττισμένα στα ελληνικά - αντίτυπα των ταινιών Τρεχάτε Ποδαράκια Μου (Ozzy), Ρίμπιτ Ο Πρίγκηπας Βάτραχος (Ribbit), Ράτσετ & Κλανκ (Ratchet & Clank) και Κοκορόκι: Ο Ήρωας της Φάρμας (Un Gallo con Muchos Huevos) σε DVD, για ισάριθμους τυχερούς ή τυχερές.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που θέλουν να λάβουν μέρος στις εορταστικές μας κληρώσεις είναι να γίνουν μέλη - το γνωστό... "να κάνουν Like" - στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook. Τα ήδη μέλη λαμβάνουν μέρος σε όλες τις κληρώσεις μας αυτόματα. Oι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που προτιμούν να λάβουν μέρος μέσω e-mail, μπορούν να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση στα πεδία που παραθέτουμε στο τέλος του άρθρου. Υπενθυμίζουμε ότι (α) η ηλεκτρονική αυτή διεύθυνση θα πρέπει να είναι λειτουργική, καθώς και ότι (β) ΔΕΝ λαμβάνει κανείς μέρος στις κληρώσεις αυτές αφήνοντας σχόλια στο παρόν άρθρο: μόνο μέσω "Like" στο Facebook ή αποστολή ονοματεπωνύμου και e-mail.

Οι πασχαλινές κληρώσεις του Αθηνόραμα Digital θα διαρκέσουν έως και την Κυριακή 23/4. Oι νικητές/νικήτριες θ' ανακοινωθούν στο Web site και στην επίσημη σελίδα του Αθηνόραμα Digital στο Facebook την Δευτέρα 24/4. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες και, φυσικά, καλό Πάσχα!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ