Assassin's Creed Origins, έκδοση... εκπαιδευτική!

Η Ubisoft θα προσφέρει δωρεάν επιλογή εξερεύνησης και μάθησης ιστορίας για τον επερχόμενο τίτλο της

Με την δουλειά που κάνουν οι δημιουργοί video games στις σύγχρονες παραγωγές - ειδικά στα ισχυρά συστήματα "περίπου υπερυψηλής ευκρίνειας", δηλαδή τα Xbox One X και PlayStation4 Pro - δεν είναι υπερβολή να πει κανείς πως συνθέτουν μικρούς εικονικούς κόσμους: τόση λεπτομέρεια και πλήθος στοιχείων διακρίνει, πολύ συχνά, τα γραφικά και τις τοποθεσίες τους. Η Ubisoft, εταιρεία που εστιάζει πλέον σε αυτά τα games "ανοιχτού κόσμου" όσο ελάχιστες άλλες, θα πρέπει να το σκέφτηκε... στωϊκά: "αφού την κάνουμε που την κάνουμε τόση δουλειά, γιατί να μην δώσουμε στον κόσμο την ευκαιρία να την εκτιμήσει και σε ένα πλαίσιο διαφορετικό;". Και κάπως έτσι προέκυψε το... Discovery Tour!

Πρόκειται για μία πρόσθετη επιλογή που θα προσφέρει η Ubisoft σε όλους τους κατόχους του επερχόμενου Assassin's Creed: Origins. Αυτό διαδραματίζεται στην αρχαία Αίγυπτο, χρονική περίοδο για την οποία η γαλλική εταιρεία έκανε εκτενέστατη ιστορική έρευνα προκειμένου ν' αναπλάσει ψηφιακά την ατμόσφαιρα, τους χαρακτήρες, τις τοποθεσίες και όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το υπόβαθρο για την νέα της περιπέτεια. Ε, με το Discovery Tour η Ubisoft ουσιαστικά απενεργοποιεί τις μάχες σώμα με σώμα, τις συγκεκριμένες αποστολές και διαδρομές ή τις προκλήσεις που θέτει το σενάριο, επιτρέποντας στον παίκτη να περιπλανηθεί στον κόσμο του αιγυπτιακού Assassin's Creed με την άνεσή του και να εξερευνήσει μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες ιστορικές περιόδους αλληλεπιδραστικά.

Οι Γάλλοι θεωρούν πως το Discovery Tour έχει αληθινή εκπαιδευτική αξία καθώς έχει σχεδιαστεί και υλοποιηθεί σε συνεργασία με ερευνητές και ιστορικούς. Πέρα από τις πληροφορίες που θα προσφέρονται στον παίκτη σε διάφορα "σημεία ενδιαφέροντος" κατά την περιπλάνησή του στον κόσμο του Assassin's Creed: Origins, υπάρχει και μία σειρά από προδιαμορφωμένες ξεναγήσεις (guided tours), η οποία αναλαμβάνει να διδάξει στον παίκτη ιστορικά στοιχεία π.χ. για τις πυραμίδες, την Κλεοπάτρα, την τέχνη της ταρίχευσης και άλλα θέματα. Το Discovery Tour θα προσφερθεί δωρεάν στους κατόχους του Assassin's Creed: Origins στις αρχές του 2018. Αν έχει απήχηση, είμαστε σίγουροι πως η Ubisoft δεν θα σταματήσει σε αυτόν τον τίτλο Assassin's Creed με την ιδέα της!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ