Άρχισαν οι κληρώσεις!

Κερδίστε mouse, ηχεία και games για PSP και PS3

Η εορταστική περίοδος φέτος έχει ανεπίσημα ξεκινήσει από... την 1η Σεπτέμβρη βέβαια, με τη μείωση τιμής του PlayStation3 στα 299 ευρώ, όμως από τον Οκτώβρη και μετά είμαστε και επίσημα στην τελική ευθεία των Χριστουγέννων. Στο αθηνόραμαdigital.gr ξεκινάμε λοιπόν μία σειρά από κληρώσεις για το κοινό που αγαπά την ηλεκτρονική ψυχαγωγία στο σπίτι, με αποκορύφωμα τις κληρώσεις των δύο τελευταίων εβδομάδων του χρόνου (για τις οποίες ετοιμάζουμε κάτι αληθινά ξεχωριστό). Τη σειρά των κληρώσεων "ανοίγουν" οι Sony και Logitech, με δώρα για τους κατόχους ή μελλοντικούς κατόχους των δύο PlayStation και τους κατόχους προσωπικών υπολογιστών αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα: για τους κατόχους οποιουδήποτε μοντέλου PSP πλην του ολοκαίνουργιου PSPgo, η Sony Hellas προσφέρει το κορυφαίο "φορητό" racing game της χρονιάς: αναφερόμαστε φυσικά στο Gran Turismo PSP, την έκδοση του διάσημου flight simulator που... μπορεί να παιχθεί παντού, προσφέροντας μεγάλη γκάμα από αυτοκίνητα και αγωνιστικές πίστες. Δέκα φίλοι ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα πλήρες αντίτυπο αυτού του τίτλου σε μορφή δίσκου UMD. Οι κάτοχοι του οικιακού PlayStation, ωστόσο, δεν θα μείνουν παραπονεμένοι: η Sony Hellas προσφέρει αντίτυπα του Infamous για PS3, του πολύ καλού τίτλου της Sucker Punch που προκάλεσε αίσθηση με την κυκλοφορία του το καλοκαίρι. Πέντε πλήρη αντίτυπα του τίτλου περιμένουν ισάριθμους φίλους ή φίλες του αθηνόραμαdigital.gr.

Η Logitech, από την άλλη πλευρά, με την ευκαιρία της κυκλοφορίας των δύο πρώτων της mouse με τεχνολογία Darkfield, δίνει σε 10 φίλους και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr την ευκαιρία να κερδίσουν αυτά ακριβώς τα προϊόντα: 5 Performance Mouse MX και 5 Anywhere Mouse MX, για υπολογιστές desktop και laptop αντίστοιχα. Επιπροσθέτως, στους λάτρεις της μουσικής ή γενικότερα σε όσους θα ήθελαν να εισπράξουν ποιοτικό ήχο από τον ηλεκτρονικό τους υπολογιστή, η Logitech προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσουν 5 σετ ηχείων Z520. Πρόκειται για το νέο ζεύγος ηχείων της ελβετικής εταιρείας που αξιοποιεί τεχνικές ακουστικής πολλαπλών κατευθύνσεων για να αποδώσει τον ήχο όχι μόνο μπροστά, αλλά "γύρω" από το σημείο όπου έχουν τοποθετηθεί. Μπορούν άλλωστε να συνδεθούν και με iPod/iPhone ή οποιοδήποτε MP3 player για να ακούσει κανείς με αυτά τη μουσική που έχει αποθηκεύσει εκεί.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και φίλες του αθηνόραμαdigital.gr προκειμένου να συμμετάσχουν στις παραπάνω κληρώσεις, είναι να μεταβούν στις σχετικές σελίδες (η κλήρωση της Sony βρίσκεται εδώ και της Logitech εδώ), να συμπληρώσουν το ονοματεπώνυμο και το e-mail τους και να επιλέξουν "Αποστολή". Οι συγκεκριμένες κληρώσεις θα διαρκέσουν έως και την Πέμπτη, 8/10/2009 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την επομένη, 9/10/2009. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ