9 Χρόνια Αθηνόραμα Digital: γενέθλια, κληρώσεις

Κερδίστε PlayStation, κινητά τηλέφωνα, Δικτυακό εξοπλισμό, gadgets, ταινίες και video games!

Ας είμαστε ειλικρινείς: ούτε να... θυμηθούμε καλά-καλά μπορούμε πώς ήταν ο κόσμος της τεχνολογίας πριν από 9 χρόνια, όταν ξεκινούσαμε το Αθηνόραμα Digital. Μπορούμε να θυμηθούμε όμως ότι η αγορά ήταν εντελώς διαφορετική, ότι στο μεσοδιάστημα είχαμε την ευκαιρία τόσο να καλύψουμε δημοσιογραφικά σημαντικές εξελίξεις και ότι εν καιρώ τις παρακολουθήσαμε ως καταναλωτές ν' αλλάζουν τη ζωή μας προς το καλύτερο. Αυτά τα 9 χρόνια τα γιορτάζουμε για πολλούς λόγους, λοιπόν, και προσφέρουμε - τί άλλο - δώρα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στο κοινό του Αθηνόραμα Digital. Τα παρακάτω!

Η Sony Interactive Entertainment Europe προσφέρει ένα PlayStation4 στην βασική του έκδοση (Slim με αποθηκευτικό χώρο 500 GB), καθώς και από ένα αντίτυπο των God of War και Detroit γι' αυτό - προσθέτουμε και 3 ακόμη τίτλους από την δική μας συλλογή PS4 games για ένα συνολικό... υπερπακέτο ψυχαγωγίας συνολικής χρηματικής αξίας αξίας €659.

H Honor προσφέρει τρία smartphones, από τα καλύτερα εισαγωγικής κατηγορίας που προωθεί στην ελληνική αγορά η εταιρεία: δύο Honor 7S και ένα Honor 7A, συνολικής χρηματικής αξίας €479.

Η Devolo προσφέρει 3 σετ οικιακής δικτύωσης που επιτρέπουν στους κατόχους τους να "μοιράσουν Internet" στο σπίτι εύκολα κι αξιόπιστα: 1 Devolo dLAN 1000 Mini Starter Kit και 2 Devolo dLAN 1000 Duo+ Starter Kit, καθένα τους συνοδευόμενο από 1 Devolo dLAN 550 duo, συνολικής χρηματικής αξίας €449.

Η αλυσίδα καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ προσφέρει ένα smartwatch GARMIN Vivomove HR Sport (Rose Gold), από τα πλέον κομψά του είδους αλλά κατάλληλο για χρήση με κάθε είδους απαιτητικό σπορ. Στα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ μπορεί να βρει κανείς αυτό το smartwatch - χρηματικής αξίας €169 - και πολλά άλλα από τα καλύτερα της κατηγορίας αυτής, καθώς και μεγάλη γκάμα από κάθε είδους gadget και αξεσουάρ τεχνολογίας.

Η CD-Media προσφέρει... βροχή από games! Έχουμε και λέμε: δύο αντίτυπα LA Noire για Switch, τρία αντίτυπα του ίδιου τίτλου για Xbox One, ένα αντίτυπο Devil May Cry HD Collection για Xbox One, αλλά και τέσσερα αντίτυπα The Crew 2 για PlayStation4, συνολικής αξίας €629. Η Sony Interactive Entertainment, επίσης, προσφέρει από δύο επιπλέον αντίτυπα God of War και Detroit, φυσικά για κατόχους PS4, συνολικής αξίας €279.

H Feelgood Entertainment προσφέρει πέντε "κινηματογραφικά" σετ δώρου βασισμένα στο Black Panther, το οποίο κυκλοφόρησε πρόσφατα και για την οικιακή αγορά: αντίτυπο της ταινίας σε DVD, καθώς και συλλεκτικό ζευγάρι γάντια και μπρελόκ, όλα θεματολογίας Black Panther, συνολικής αξίας €175. H Tanweer, επίσης, προσφέρει τρεις ταινίες για παιδιά - "Μια Χαρούμενη Οικογένεια", "Το Γατοξόρκι", "Λέο Ντα Βίντσι: Αποστολή Μόνα Λίζα" - σε DVD, συνολικής αξίας €60.

Το μόνο που έχουν να κάνουν όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις επετειακές μας κληρώσεις είναι να μεταβούν σε αυτήν την σελίδα του Αθηνόραμα.gr. Βάσει του κανονισμού GDPR που βρίσκεται σε ισχύ εδώ και λίγο καιρό οι κληρώσεις μας γίνονται πλέον με καταχώρηση στοιχείων σε προφίλ για την εξασφάλιση τόσο των συμμετεχόντων όσο και των μέσων ενημέρωσης που τις διοργανώνουν (συνιστούμε επίσης τους φίλους και τις φίλες του Αθηνόραμα Digital να διαβάσουν και τους όρους συμμετοχής καθώς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές σε σχέση με το παρελθόν επίσης λόγω GDPR). Όπως πάντοτε, φυσικά, καλή επιτυχία σε σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ