Xiaomi: εγκαίνια του πρώτου Mi Store στην Ελλάδα

Η αντιπρόσωπος εταιρεία InfoQuest προσφέρει το πρώτο κατάστημα της χώρας μας για... Mi fans

Είναι πολλές, ειδικά τα τελευταία χρόνια, οι μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας που καταλαβαίνουν πως καλές μεν οι πωλήσεις μέσω Web με διάφορους τρόπους αλλά... κακό ποτέ δεν είναι να δίνουν την ευκαιρία στους καταναλωτές να βλέπουν από κοντά, να περιεργάζονται και να χειρίζονται τα προϊόντα τους πριν προβούν σε αγορά. Η Xiaomi και η επίσημη αντιπρόσωπός τους στην χώρα μας, η InfoQuest, το γνωρίζουν γι' αυτό και θέτουν σε λίγες ημέρες σε λειτουργία το πρώτο ελληνικό Mi Store. Αυτό βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο Golden Hall και θα εγκαινιαστεί με σειρά εκδηλώσεων που θα φέρει σε επαφή τους Έλληνες καταναλωτές με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Xiaomi. Πρωταγωνιστής των εγκαινίων του Mi Store θα είναι το νέο Mi 6, από τα καλύτερα smartphones της Xiaomi για το 2017, το οποίο θα ξεκινήσει παράλληλα την δική του εμπορική πορεία στην ελληνική αγορά.

Tα εγκαίνια του Mi Store θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου στις 19:00 και θα διαρκέσουν για τρεις ημέρες, κατά την διάρκεια των οποίων οι Mi fans θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν το ευρύ φάσμα διασυνδεδεμένων συσκευών Xiaomi που προσδίδει ποιότητα και νέες δυνατότητες στην καθημερινότητα όλων όσοι αγαπούν το σύγχρονο lifestyle. Στο πλαίσιο των εγκαινίων, άλλωστε, θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με happenings και πολλή μουσική, να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς και να κερδίσουν πολλά εντυπωσιακά δώρα, μεταξύ των οποίων και τρία Mi 6.

Η ευρεία γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων Xiaomi με το πρόθεμα "Mi" - από τον όρο "Mobile Internet" - περιλαμβάνει πλήθος διασυνδεδεμένων συσκευών όπως:

- Smartphones κορυφαίων χαρακτηριστικών και απόδοσης με ποικιλία μοντέλων, που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες και στυλ προσωπικής έκφρασης

- Έξυπνα προϊόντα που κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητα: συσκευές φόρτισης (Mi Power Bank), δικτύωσης (Mi Router), φορητές συσκευές υγείας κι ευεξίας (Mi Band, Mi Scale)

- Αξεσουάρ ήχου, όπως υψηλής πιστότητας ακουστικά (Mi Piston Air, Mi In-Ear Headphone Pro/Pro HD) και ηχεία (Mi Bluetooth Speaker) σχεδιασμένα για λειτουργία με φορητές συσκευές

- Ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια

- Έξυπνες συσκευές για το σπίτι όπως λάμπες, ηλεκτρική σκούπα, ατμομάγειρες ρυζιού, αφυγραντήρες και πολλά ακόμη

To Mi Store βρίσκεται στον 1ο όροφο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι και αποτελεί ένα από τα πρώτα επίσημα καταστήματα Mi Store στην Ευρώπη. Είναι, απτή απόδειξη της επένδυσης που κάνει η InfoQuest στην συνεργασία της με τη Xiaomi και θα λειτουργεί τόσο ως κατάστημα λιανικής, όσο και ως εκθεσιακός χώρος για προϊόντα Xiaomi (θα είναι διαθέσιμα προς πώληση στο προσεχές διάστημα). Στο ίδιο κατάστημα οι καταναλωτές θα είναι σε θέση να αξιοποιήσουν τις υπηρεσίες εξυπηρέτησης και υποστήριξης Custo Mize, που βοηθούν κάθε κάτοχο κινητού Xiaomi να το διαμορφώσει προς χρήση εύκολα και να το αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο. Θα σας δούμε εκεί, λοιπόν!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ