Wind: Νέο προσιτό smartphone

Δεύτερο... χτύπημα, με το Ideos της Huawei

Ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική που έχει χαράξει προκειμένου να φέρει στα χέρια όσο το δυνατόν περισσότερων καταναλωτών κινητά τηλέφωνα που στηρίζονται στο λειτουργικό σύστημα της Google, το Android, η Wind παρουσίασε τη δεύτερη κατά σειρά πρότασή της για ένα προσιτό, ολοκληρωμένο smartphone. Μετά από το Blade της DTE, το οποίο μας εντυπωσίασε με την οθόνη και τον υψηλό δείκτη αξίας/κόστους του, η Wind προσφέρει αποκλειστικά από το δικό της δίκτυο το Ideos της Huawei, ένα κινητό με παρόμοια, πολύ χαμηλή τιμή πώλησης, αλλά διαφορετικό στυλ και τεχνικά χαρακτηριστικά, ώστε να απευθυνθεί στις προτεραιότητες και άλλης μερίδας του ίδιου, ευρύτερου κοινού.

Το Ideos είναι αισθητά μικρότερο σε μέγεθος, ομορφότερο σχεδιαστικά και γενικώς ελκυστικότερο από το Blade - γεγονός που αποδίδεται πάντως όχι μόνο στην μικρότερης διαγωνίου οθόνη του, αλλά και στο design του, που είναι περισσότερο lifestyle προσέγγισης από το αντίστοιχο σπαρτιάτικο του Blade. Προσφέρει παρόμοιες δυνατότητες - διασύνδεση Wi-Fi, αξιοποίηση των 3G δικτύων για γοργή πρόσβαση στο Internet, θύρα κάρτας μνήμης SD - και φυσικά όλες τις υπηρεσίες της Google, καθώς και πρόσβαση στο Android Market.

To Ideos είναι, δε, το οικονομικότερο κινητό τηλέφωνο αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά που φτάνει στα χέρια του κατόχου του με την έκδοση 2.2 του Android, τη λεγόμενη Froyo, προεγκατεστημένη. Τιμή πώλησης χωρίς σύνδεση; Μόλις €166, ιδιαίτερα χαμηλή για smartphone - μπορεί, δε, να αποκτηθεί και δωρεάν αν συνδυαστεί με προγράμματα της Wind που έχουν διαμορφωθεί έτσι ώστε να προσφέρουν ικανοποιητικό όγκο δεδομένων για χρήση Internet, χωρίς υψηλό κόστος.

Το Αθηνόραμα Digital έχει στην κατοχή του ένα Huawei Ideos και τις επόμενες ημέρες θα το υποβάλλει στου ίδιου είδους... δοκιμασίες που υπέβαλλε και το Blade της DTE, προκειμένου να διαπιστώσει τόσο την αυτόνομη αξία του πρώτου, όπως και πώς στέκεται απέναντι στο δεύτερο. Μείνετε συντονισμένοι!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ