Samsung: Κινητές εκθέσεις, hi-tech

Σε 3 μεγάλες πόλεις το φετινό Trailer Roadshow

Σαφώς ενδιαφέρον να διαβάζει κανείς και να μαθαίνει για την κυκλοφορία των νέων προϊόντων τεχνολογίας, βέβαια, όμως... άλλο είναι να τα περιεργάζεται και να τα δοκιμάζει αππό κοντά. Το ευρύ κοινό συχνά δεν έχει την ευκαιρία αυτή για πολλά προϊόντα, σαφώς θετική λοιπόν η πρωτοβουλία της Samsung να τού την προσφέρει με το Trailer Show. Δύο μεγάλα οχήματα της εταιρείας θα μεταβούν τις επόμενες ημέρες σε κεντρικές πόλεις της Ελλάδας, μεταφέροντας παραδείγματα προϊόντων από όλες σχεδόν τις κατηγορίες που διαθέτει και εκθέτοντάς τα στο κοινό σε συγκεκριμένα σημεία και ημερομηνίες.

Το Roadshow θα διαρκέσει έξι ημέρες και στα δύο ειδικά διαμορφωμένα οχήματα της Samsung οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τα πρόσφατα μοντέλα της εταιρείας στις κατηγορίες των smart phones, των τηλεοράσεων 3D, των Blu-ray player και συστημάτων home theater, των ψηφιακών φωτογραφικών και βιντεοκαμερών, των φορητών υπολογιστών κι εκτυπωτών. Πάνω από 60 διαφορετικά προϊόντα θα είναι διαθέσιμα για δοκιμή από το κοινό, αρκετά εκ των οποίων αξιοποιούν τεχνολογίες της Samsung αποκλειστικές σε δικές της προτάσεις.

Το πρόγραμμα του Samsung Trailer Show έχει ως εξής:

Αθήνα
Μαρίνα Φλοίσβου: Σάββατο 23/10, 11:00 π.μ. - 21:00 μ.μ.
Στάδιο Καραϊσκάκη: Κυριακή 24/10, 14:30 μ.μ. - 20:30 μ.μ.

Βόλος
Κεντρική Προκυμαία, Παραλιακός Περίπατος: Τρίτη 26/10, 12:00 π.μ. - 20:00 μ.μ.

Θεσσαλονίκη
Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos: 28, 29 και 30/10, 12:00 π.μ. - 20:00 μ.μ.

Οι επισκέπτες του Samsung Trailer Roadshow θα έχουν την ευκαιρία, δε, να λάβουν μέρος και σε μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρεία με δώρο ένα ολοκληρωμένο σετ οικιακών συσκευών, αλλά και σε τυχερές κληρώσεις που διοργανώνονται σε κάθε πόλη. Δεν είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο όσοι και όσες βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από τα σημεία στάσης του Roadshow αξίζει να το επισκεφθούν, αλλά... δεν είναι και κακή αφορμή, σωστά;

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ