Οι επιλογές μας: 4 κατηγορίες, 16 μοντέλα

Τί προτείνουμε ανάμεσα στις εκατοντάδες προτάσεις της ελληνικής αγοράς

Ψηφιακές φωτογραφικές "Υπερεστίασης" (SuperZoom)

Nikon Coolpix L310 (κόστος αγοράς: €199)

Απίστευτο πως με τα ίδια χρήματα που αγοράζει κανείς μία "τσέπης" αγοράζει και προσιτή Superzoom - εκτός αν πρακτικά μιλάμε για το ίδιο περίπου μοντέλο (την P310) σε άλλο περίβλημα! Ο φακός ωστόσο "ανεβάζει" την εστίαση στο 21x, ενώ το εύχρηστο σύστημα χειρισμού καθιστά τη σύλληψη ποιοτικών φωτογραφιών πάρα πολύ εύκολη. Pas mal!


Panasonic Lumix DMC-FZ48 (κόστος αγοράς: €399)

Καλά τα προσιτά μοντέλα, ένα γενναιότερο ποσό όμως αγοράζει αναλογικά περισσότερες δυνατότητες - και η FZ48 το αποδεικνύει όχι μόνο με πιο πολλά Megapixel και υψηλότερη οπτική εστίαση, αλλά και με προηγμένα οπτικά, έξυπνη αυτόματη εστίαση και πλειάδα ρυθμίσεων για όλα. Να συλλάμβανε και ασυμπίεστα ψηφιακά αρχεία...


Canon PowerShot SX40 HS (κόστος αγοράς: €429)

Το υψηλότερο επίπεδο εστίασης της κατηγορίας της, αρκετά Megapixel, το πιο πρόσφατο σύστημα ελέγχου της Canon, αλλά και καταγραφή video σε υψηλή ευκρίνεια ποιοτικά, καθιστούν αυτήν την πρόταση ολοφάνερα αξιοπρόσεκτη για το κόστος της. Ο αρχάριος χρήστης θα πρέπει να εξοικειωθεί με τις ρυθμίσεις, ναι, αλλά... θ' αποζημιωθεί!


Sony Cybershot HX200V (κόστος αγοράς: €499)

Με λίγα χρήματα παραπάνω ο επίδοξος κάτοχος μιας Superzoom βρίσκει στην πρόταση της Sony τα εξής: αυξημένες δυνατότητες σύλληψης διαδοχικών φωτογραφιών (Burst - 10 ανά δευτερόλεπτο!), σύλληψη εντυπωσιακών πανοραμάτων και φωτογραφιών 3D, αλλά και δέκτη γεωγραφικής πληροφορίας (GPS) για εύκολη ταξινόμηση και χαρακτηρισμό εικόνων στο Internet. Και ποιότητα σε όλα τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, φυσικά!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ