Νέα κλήρωση: 15/12/2010

Κερδίστε 3 απίθανα φορητά MP3 player, προσφορά της Sony Hellas!

Εν έτει 2010 είναι η αλήθεια πως οι περισσότεροι από μας έχουμε βρει κάποιο τρόπο για να έχουμε μαζί μας μουσική προς ακρόαση παντού - είτε με το κινητό μας τηλέφωνο, είτε με κάποιο player οποιουδήποτε είδους. Όμως είναι επίσης αλήθεια πως οι φορητές συσκευές που έχουν σχεδιαστεί για αυτήν την αποστολή, την αναπαραγωγή ψηφιακής μουσικής, είναι στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων καλύτερες σε αυτή τη λειτουργία συγκεκριμένα. Και τα τελευταία χρόνια η Sony το έχει αποδείξει έμπρακτα, κυκλοφορώντας μερικά από τα πλέον ποθητά MP3 player μικρού μεγέθους, βάρους και όγκου, αλλά... μεγάλων δυνατοτήτων!

Τρία από τα καλύτερα τέτοια player, της θρυλικής πια σειράς των Walkman που μετεξελίχθηκε σε Network Walkman, προσφέρει η Sony Hellas την ευκαιρία σε 3 φίλους ή φίλες να κερδίσουν με την παρούσα κλήρωση. Πρόκειται για το NWZ-A844, ένα από τα πλέον εξοπλισμένα από πλευράς δυνατοτήτων μοντέλα: με οθόνη τεχνολογίας OLED και αναλογίες widescreen, εξελιγμένο υποσύστημα απομόνωσης των θορύβων του περιβάλλοντος, υποσυστήματα επεξεργασίας και βελτίωσης στην απόδοση του ήχου, αλλά και δυνατότητα σύνδεσης με τηλεόραση για θέαση video εκεί, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά (ειδικά για το μέγεθός τους) φορητά player της αγοράς. Το εν λόγω μοντέλο έχει χωρητικότητα που ανέρχεται στα 8 GB και το όμορφο design του - σε λευκό χρώμα στο συγκεκριμένο - το διαχωρίζει αμέσως από όλα σχεδόν τα άλλα προϊόντα της κατηγορίας.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι φίλοι και οι φίλες του Αθηνόραμα Digital που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην παρούσα κλήρωση είναι να καταχωρήσουν τα στοιχεία τους στα πεδία που ακολουθούν. Η συγκεκριμένη θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 20/12 και ο νικητής ή νικήτρια θ' ανακοινωθεί την Τρίτη 21/12. Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ