Για εκείνον, "Το πέρασα στην πιστωτική"

Προτάσεις για δώρα από €400 έως και €799

Όπως και στην περίπτωση των δώρων για την Βαλεντίνα, η κυρία έχει πολύ περισσότερες και καλύτερες επιλογές στη ζώνη τιμής των €400-€800, καθώς και μεγαλύτερη ευελιξία στην επιλογή κάποιου δώρου "ιδιαίτερου". Θα αναφέρουμε τόσο τα αναμενόμενα "αντικείμενα του πόθου" που μπορούν να αποκτηθούν με αυτά τα χρήματα, όσο και κάποιες άλλες προτάσεις μας.

Από φορητές συσκευές, προφανώς θα μπορούσαμε να προτείνουμε και για τον Βαλεντίνο τις "ασφαλείς επιλογές", όπως το iPhone5 και το iPad 4 - όμως θα προτιμήσουμε δύο αντιπροτάσεις. Αφενός, το καλύτερο smartphone με λειτουργικό Android αυτή τη στιγμή, το HTC One X είτε στην "απλή" του έκδοση (€499) είτε στην κατά τι ανανεωμένη One X+ (€599). Αφετέρου, το ολοκαίνουργιο Hewlett Packard Elitepad, το πρώτο πλήρες tablet με Windows 8 που διατίθεται στη χώρα μας επίσημα (€779). Δεν αμφισβητούμε τη... γοητεία των συσκευών της Apple, όμως οι κύριοι βλέπουν περισσότερο "κυνικά", από πλευράς χρηστικότητας, τις συσκευές τους, οπότε αυτές οι δύο είναι εναλλακτικές που αξίζει να έχει η κυρία στα υπόψιν!

Όσον αφορά στις ψηφιακές φωτογραφικές DSLR, θα κάνουμε τις ίδιες προτάσεις που κάναμε για τις κυρίες - με άλλα λόγια τις Nikon D5200 και Canon EOS 650D (έτσι κι αλλιώς κινούνται στο όριο του χρηματικού πλαισίου που θέσαμε). Και όσον αφορά στα laptop, για τους κύριους θα προτείναμε τα "σοβαρότερα" - λιγότερο όμορφα, αλλά ισχυρότερα και κατάλληλα για games - Hewlett Packard Pavillion G7 και Sony Vaio SVE1512, πάντοτε στο όριο των €799.

Για τον κύριο, ωστόσο, η Βαλεντίνα μπορεί να διαλέξει και κάτι διαφορετικό. Για παράδειγμα, μπορεί να τού δωρίσει το Zeppelin Air της Bowers&Wilkins, ένα πανέμορφο ηχείο-stand για iPhone/iPod, που θα ομορφύνει οποιονδήποτε χώρο και θα αποδώσει μουσική υπέροχα (€599). Θα μπορούσε επίσης να τού δωρίσει το... σύμβολο σχεδόν των μουσικών ακουστικών παγκοσμίως, τα Monster Beats Pro του διάσημου Dr. Dre (€449). Για τους πιο... τολμηρούς, δε, κυρίους, υπάρχουν και τα εμβληματικά ηχεία GLA 55 της Harman-Kardon (€799), που θα έκαναν έναν τυπικό υπολογιστή γραφείου να μην μοιάζει με κανέναν άλλο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ