Για εκείνον, "Αφού ξέρεις πόσο σ' αγαπώ"

Προτάσεις για δώρα από €150 έως και €399

Όπως στην περίπτωση της Βαλεντίνας, έτσι και στου... Βαλεντίνου οι επιλογές που "ανοίγονται" όταν η κυρία προτίθεται να διαθέσει περισσότερα χρήματα για τον κύριο - στο όριο των €399 που θέσαμε - είναι σαφώς περισσότερο ενδιαφέρουσες. Τα σχετικά δώρα που προτείνουμε χαρακτηρίζονται τόσο από πρακτική αξία (και μπορούν να αξιοποιηθούν στη δουλειά), όσο και από ψυχαγωγική (γιατί θέλουμε να διατηρήσουμε το παιδί μέσα του... σωστά;). Για να δούμε, λοιπόν!

Ένα καινούργιο smartphone είναι πάντα καλή επιλογή και "προσωπική" - παραμένοντας, δε, στο χρηματικό όριο που θέσαμε, υπάρχουν ουκ ολίγες εναλλακτικές. Πρώτο βήμα είναι το "γενικών καθηκόντων" HTC One V (€299), δεύτερο - αν ο Βαλεντίνος χρησιμοποιεί πολύ προγράμματα και υπηρεσίες της Microsoft - το HTC 8S (επίσης στα €299), ενώ στο όριο των διαθέσιμων χρημάτων κινείται και το ολοκαίνουργιο, ισχυρό LG Optimus 4X.

Σε αυτό το όριο χρημάτων η κυρία μπορεί να προσφέρει στο Βαλεντίνο της και δύο... αξέχαστα δώρα: το πρώτο του tablet ή την πρώτη του ψηφιακή φωτογραφική DSLR. Για τους κύριους αντιπροτείνουμε στο iPad Mini το Google Nexus 7 (€269 στην απλή και €329 στην 3G έκδοσή του), ενώ ως πρώτη DSLR στο όριο των διαθέσιμων χρημάτων κινείται η πάρα πολύ καλή (και λίγο βαρύτερη) Canon EOS 1000D. Ακόμη και αξιολογότατη βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας, η Panasonic HC-V500 (€349), μπορεί ν' αποκτηθεί παραμένοντας στο όριο που θέσαμε.

Για το... παιδί που κρύβει μέσα του ο Βαλεντίνος, άλλωστε, οι κυρίες έχουν άφθονες επιλογές πλέον: τόσο το φορητό PlayStation Vita (στα €249 με έναν τίτλο και την απαραίτητη κάρτα μνήμης), όσο και το PlayStation3 (στα €349 με δώρα διάφορα games) ή το Xbox 360 (στα €199 με το νέο Halo ή στα €289 με το νέο Call of Duty) κινούνται στο χρηματικό πλαίσιο που θέσαμε. Επιλογές, επιλογές...

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ