Android 4.0: Σε ποιές συσκευές;

Από τις υπάρχουσες, φυσικά - βεβαιότητες και... πιθανότητες

LG Optimus 2X: Τα πιο πολλά κινητά της εταιρείας για το 2011 "αντέχουν" με άνεση το Android 4.0, όμως η LG μόλις τα αναβάθμισε σε... 2.3. Με άλλα λόγια; *** (3/5)

LG Optimus Black: Ακριβώς όπως ο διπύρηνος προαναφερθέντας συνάδελφός του, το Black ενδεχομένως θα δεχθεί διάδοχο, όχι αναβάθμιση. Η ίδια εκτίμηση: *** (3/5)

LG Optimus 3D: Το συγκεκριμένο δεν είναι μόνο πρόσφατο, είναι και από τα κορυφαία της εταιρείας... οπότε περιμένουμε τα δέοντα. Ελπίζοντας να μην πάρει πολύ! **** (4/5)

Motorola Xoom: Η αμερικανική εταιρεία υιοθετεί γρήγορα τις αναβαθμίσεις του Android και αναμένουμε να κάνει το ίδιο και στην 4.0 για το tablet της. Αν μη τί άλλο... ***** (5/5)


Samsung Galaxy Note: Πολύ πρόσφατη συσκευή, θα πρέπει να αναβαθμιστεί χωρίς προβλήματα - είναι και "στοίχημα" για την εταιρεία. Κατά συνέπεια ***** (5/5)

Samsung Galaxy S: Το συγκεκριμένο κινητό έχει σημειώσει εξαιρετικές πωλήσεις και η αναβάθμιση είναι όχι μόνο εφικτή, αλλά σχεδόν... υποχρεωτική! Οπότε... ***** (5/5)

Samsung Galaxy S2: Αλοίμονο αν η παρούσα "ναυαρχίδα" της κορεάτικης εταιρείας δεν επωφεληθεί από το Android 4.0. Δεν περιμένουμε τίποτε λιγότερο. ***** (5/5)

Samsung Galaxy Tab 7.7/8.9/10.1: Υλοποιήσιμη η αναβάθμιση και θα μας εξέπλησσε αν η εταιρεία δεν την προσέφερε, από την άλλη... η CES είναι κοντά! Με άλλα λόγια: **** (4/5)

Sony Xperia (όλα τα μοντέλα του 2011): Η Sony έχει δηλώσει πως θα φέρει το Android 4.0 σε κάθε φετινό smartphone που στηριζόταν στην έκδοση 2.2 ή 2.3. Συνεπώς ***** (5/5)

Αυτές είναι, για την ώρα, οι εκτιμήσεις μας. Οι επόμενοι μήνες θ' αποδείξουν αν ήταν σωστές ή όχι - το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί εκ μέρους των χρηστών, για μία ακόμη φορά, υπομονή. Εκτός φυσικά αν η ομάδα Cyanogen, που αναπτύσσει τη σχετική μη επίσημη "διανομή" Android, κινηθεί ταχύτερα από τους κατασκευαστές και κρατήσει τις υποσχέσεις της για Φεβρουάριο. Κάτι διόλου, μα διόλου απίθανο!

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ