"Αφού ξέρεις πόσο σ' αγαπώ", για εκείνη

Προτάσεις για δώρα από €150 έως και €399

Όπως είναι και... λογικό σε έναν βαθμό, "ανεβαίνοντας κατηγορία" όσον αφορά στο πόσα χρήματα μπορεί να διαθέσει ένας κύριος για τη Βαλεντίνα του, τα δώρα γίνονται και πιο ενδιαφέροντα, και πιο χρήσιμα. Θέτοντας ως νέο όριο τα €399 αυξάνονται θεαματικά οι επιλογές, τόσο σε γκάμα όσο και σε ποιότητα. Προτείνουμε τις παρακάτω:

Για την Βαλεντίνα που τυγχάνει μουσικόφιλη (και θα προτιμούσε να μην εξαντλεί τη μπαταρία του κινητού της) ένα ποιοτικό φορητό media player είναι πάντα καλή ιδέα - και αυτή τη ζώνη τιμής, καλώς ή κακώς, "μονοπωλούν" τα iPod. Το καινούργιο Nano στα €199 προσφέρει 16 GB χώρου, όμορφο design κι επιλογή ανάμεσα σε διάφορες αποχρώσεις. Aν, δε, υπάρχει η δυνατότητα για να "επενδυθεί" πιο μεγάλο ποσό, η καλύτερη πρόταση ever στην κατηγορία είναι ασυζητητί το εντυπωσιακό, πάνλεπτο iPod Touch των 32 GB. Με κόστος βέβαια που αγγίζει τα €299.

Από αυτό το σημείο κόστους, ωστόσο, υπάρχει η επιλογή ενός αξιολογότατου smartphone, όπως το μικρό σε μέγεθος, καλοσχεδιασμένο και ικανό HTC Desire X. Αν, δε, η Βαλεντίνα έχει πολύ καλή σχέση με την τεχνολογία και δεν την ενοχλεί η μεγάλη οθόνη των... power κινητών, το LG Optimus 9 σε λευκό είναι επίσης πολύ καλή επιλογή (αγγίζοντας το χρηματικό όριο που θέσαμε όμως). Αν δεν είναι κινητό αυτό που λείπει από την κυρία, ο κύριος μπορεί να την... μυήσει διακριτικά στα video games χαρίζοντάς της ένα Xbox 360: συνοδευόμενο από το περιφερειακό ανίχνευσης κίνησης, το Kinect, και τίτλους όπως το Dance Central και το Nike Training, το έτερον ήμισυ δεν θα έχει κανένα θέμα ν' ασχοληθεί με games!

Παραμένοντας, πάντως, οριακά στο πλαίσιο κόστους που θέσαμε εξ αρχής, ο κύριος μπορεί να δωρίσει στη Βαλεντίνα του τρία πράγματα με περισσότερη αντοχή στο χρόνο. Το πρώτο είναι το, σχεδόν... "κομμένο και ραμμένο" για κυρίες και για πρώτο τους tablet, υπέροχο iPad Mini (€369). Το δεύτερο είναι μία εισαγωγική ψηφιακή φωτογραφική DSLR, συμπαγής κι ελαφριά, όπως η ποιοτική Nikon D3100. Το τρίτο είναι ένας φορητός υπολογιστής, όχι επαγγελματικών προδιαγραφών αλλά καθ' όλα αξιοπρεπής και κατάλληλος για τα περισσότερα "απλά και καθημερινά", όπως ο Lenovo G585GC.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ