Η Πέππα και η παρέα της "κατασκηνώνουν" στο Θέατρο Βέμπο

Στο Θέατρο Βέμπο παρουσιάζεται η θεατρική εκδοχή των αγαπημένων ηρώων των μικρών παιδιών υποσχόμενη ένα φαντασμαγορικό σόου για τις οικογένειες.

Οι περιπέτειες της Πέππα

Η αξία της φιλίας και της ομαδικότητας είναι από τις πρώτες έννοιες που μεταλαμπαδεύονται σε μικρά παιδιά και τι καλύτερο, όταν αυτό γίνεται με ένα φαντασμαγορικό σόου γεμάτο παιχνίδι, μουσική και χαρά;

Οι αγαπημένη ήρωες της βραβευμένης σειράς της Hasbro, "Πέππα το Γουρουνάκι", έρχονται στο Θέατρο Βέμπο σε ένα κείμενο που διασκευάζει η Μπίλιω Κωνσταντοπούλου (η οποία σκηνοθετεί και την παράσταση), για να προσφέρουν μια ξεχωριστή οικογενειακή εμπειρία.

Οι περιπέτειες της Πέππα1

Η αφετηρία της περιπέτειάς τους είναι στο σχολείο της Πέππα, όπου η Μαντάμ Γαζέλα παίρνει παρουσίες και μαθαίνει στα παιδιά πώς να φτιάχνουν τη δική τους μουσική.

Ενώ η τάξη διασκεδάζει, ετοιμάζεται να περάσει φανταστικά σε μια εκδρομή για κατασκήνωση στο δάσος. Ο Μπαμπάς Γουρουνάκης παίρνει το τιμόνι και η Πέππα, μαζί με τη Σούζυ Προβατίνα, τον Πέντρο Πόνυ, τη Ρεβέκα Κουνέλη και τον μικρό Τζωρτζ (με τον αγαπημένο του δεινόσαυρο, φυσικά!), ξεκινούν για μια απίστευτη περιπέτεια, την οποία μεταδίδουν υποδειγματικά επί σκηνής οι ηθοποιοί Κριστιάνα Καρρίκι, Αυγερινή Λιόλιου, Μαρίνα Ντζιλοβιάν, Δημήτρης Μπουζούδης, Βλάσης Παπακωνσταντίνου, Κατερίνα Τζημουράκα, Χάρης Χρήστου.

Στον δρόμο για το δάσος εμφανίζονται όλα τα στοιχεία που κάνουν τη φύση ξεχωριστή. Τα πλάσματα του δάσους είναι αυτά που θα βοηθήσουν τους αγαπημένους ήρωες να μην το βάλουν κάτω στις δυσκολίες, ενώ η φιλία και η ομαδικότητα "ζωντανεύουν" στη σκηνή!

Τι φέρνει τα πάνω-κάτω στον διάβα τους; Μια βροχή που δεν περιμέναν, η οποία γεμίζει τον δρόμο με νερόλακκους και το ταξίδι τους με γέλιο, μουσική και παιχνίδι. Θα καταφέρουν άραγε να συνεχίσουν την περιπέτειά τους και να φτάσουν στον προορισμό τους;

Οι περιπέτειες της Πέππα3

Πρόκειται για την αγαπημένη παράσταση των μικρών παιδιών παγκοσμίως, καθώς έχει ξεπεράσει τα 1.000.000 εισιτήρια αθροιστικά, σε όποια χώρα έχει παιχτεί. Η ολοκαίνουργια επίσημη θεατρική παράσταση "Οι περιπέτειες της Πέππα" θα βρίσκεται στην Αθήνα στο Θέατρο Βέμπο κάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ.

Στους συντελεστές συναντάμε τον Χάρη Γκατζόφλια να βρίσκεται πίσω από τη μουσική, την Όλια Μήτσιου στις χορογραφίες, ενώ τους φωτισμούς επιμελείται ο Τρύφων Κεχαγιάς.

Οι περιπέτειες της Πέππα2

Επειδή η παρέα αυτή έχει αμέτρητους φίλους (και) στην Ελλάδα, μην ξεχάσετε να κλείσετε εγκαίρως το "διαβατήριο" γι’ αυτό τον μαγικό κόσμο, καθώς οι μικροί θεατές θα λατρέψουν αυτήν τη φαντασμαγορική, ζωντανή θεατρική και μουσική εμπειρία διάρκειας 70 λεπτών!
 

Περισσότερες πληροφορίες

Βέμπο

Καρόλου 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Τι μπορείς να κάνεις με τα παιδιά σου τις ημέρες του Πάσχα στην Αθήνα

Πασχαλινά camp, κυνήγι πασχαλινών αβγών, εκπαιδευτικά προγράμματα και εκδηλώσεις περιμένουν μικρούς και μεγάλους να τα ανακαλύψουν την Μεγάλη Εβδομάδα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
06/04/2026

Νέα καμπάνια διαβούλευσης δίνει βήμα στους ανήλικους για τον ψηφιακό τους κόσμο

Η πρωτοβουλία "Ακούστε μας πρώτα. Ο ψηφιακός μας κόσμος" έρχεται να καλύψει την απουσία της φωνής των παιδιών από τη συζήτηση για τις οριζόντιες απαγορεύσεις.

Τι σχέση έχει ο Stephen King με το κλασικό παραμύθι 'Χάνσελ και Γκρέτελ';

Το κλασικό παραμύθι ζωντανεύει ξανά και σας προσκαλεί να απαντήσετε στο ερώτημα αυτό το Σάββατο, 4 Απριλίου.

Δωρεάν πασχαλινές δράσεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο

Εκπαιδευτικά προγράμματα και εικαστικό εργαστήρι περιμένουν τους μικρούς φίλους του Μουσείου να τα εξερευνήσουν για δύο μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας.

7+1 πράγματα που μπορείς να κάνεις αυτό το Σαββατοκύριακο με τα παιδιά σου στην Αθήνα

Ενδιαφέρουσες ξεναγήσεις σε μουσεία, κυνήγι πασχαλινών αβγών, ζωντανά φεστιβάλ με βιβλία, τέχνη, πειράματα και χορό σε περιμένουν αυτό το Σαββατοκύριακο.

Εργαστήρι θεάτρου Ξένια Καλογεροπούλου: Προγράμματα εκπαιδευτικού δράματος για παιδιά και εφήβους

Μέσα από την παιδική και εφηβική λογοτεχνία, τα κόμιξ, ένα θεατρικό έργο και ένα εργαστήριο παιχνιδιού, τα παιδιά και οι έφηβοι ανακαλύπτουν τον θεατρικό κόσμο.

Η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, οι μικροί αναγνώστες αλλά και όσοι αγαπούν τον κόσμο του βιβλίου θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν σε ιστορίες που εμπνέουν.