Η 36η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι ξεκινάει

Το Πασαλιμάνι θα γεμίσει με περίπτερα γεμάτα βιβλία, προσφέροντας την ιδανική ευκαιρία να ανακαλύψουμε τις ιστορίες που θα μας συνοδεύσουν στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Βιβλία

Το πολυαναμενόμενο πολιτιστικό και βιβλιοφιλικό γεγονός της πόλης, η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι, ξεκινάει και μας προσκαλεί να απολαύσουμε και φέτος την βόλτα μας στον Πειραιά και να βρεθούμε ανάμεσα σε χιλιάδες βιβλία. Από τις 14 έως και τις 30 Ιουνίου, από τις 7 μ.μ. έως και τις 11 μ.μ., το Πασαλιμάνι θα είναι γεμάτο περίπτερα και βιβλία και είναι η καλύτερη στιγμή για να διαλέξουμε τις ιστορίες που θα συντροφεύσουν τις καλοκαιρινές μας ημέρες.

Στην 36η Έκθεση Βιβλίου συμμετέχουν:

Εκδόσεις: 24 Γράμματα, Άγρα, Αίολος, Ανέλιξη, Δαίδαλος, Δεσύλλας, Διάνοια, Δίον – Ψαράς, Δημόπουλος Ι. - Εκδόσεις Κουκκίδα, Διόπτρα, Δίπτυχο, Εκδόσεις Χριστιανικού Βιβλίου Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, Εστία, Ζαχαρόπουλος, Ίκαρος, ΙΜΤΙΕ, Κάκτος, Καλειδοσκόπιο, Κασταλία, Καστανιώτης, Καρακώτσογλου, Κέδρος, Κλειδάριθμος, Κόκκινη Κλωστή Δεμένη, Μαμούθ Κόμικς, Μεταίχμιο, Μικρός Ήρως, Μίνωας, Όγδοο, Ονειροπόλης, Εκδόσεις, Οξύ - Φουρφούρι Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης, Παπαδόπουλος, Παρά Πέντε, Πατάκης, Πεδίο - Ελληνικά Γράμματα, Πηγή, Πνοή, Πόλις, Πουά, Πρώτη Ύλη, Πυραμίδα Τζιαμπίρης, Σαββάλας, Σύγχρονη Εποχή, Σωτήρ, Τόπος, Τραυλός, Χάρτινη Πόλη, Χαρλένικ, Χατζηλάκος, Φλώρος, Φυτράκης, ΧΜΙΕ, Ψυχογιός, Anima Εκδοτική, Anubis, Bell, Brainfood, Gutenberg, i-write - Πηγή, Jemma Press, Key Books, Opera, Printa - Ροές, Susaeta, Sweet Serendipities.

Βιβλιοπωλεία και καταστήματα: Αστρινάκη Αγάπη, Κουκκίδα, Λοκομοτίβα (Vintage Trip), Μαϊχόσογλου, Τόσκας Σπύρος, Ντεϊμεντέ Κατερίνα, Ποθητός, Μαριόλης Παναγιώτης (Matura), Μαλτέζος Θεόδωρος, Taran Nadejda, Πουλημένου Μαρία, Σερβετάς.

Φορείς: Δήμος Πειραιά/ΚΟΔΕΠ, Κανάλι 1, Αντιπεριφέρεια Πειραιά, Πειραϊκή Εκκλησία/Ράδιο, Εταιρεία Γραμμάτων Πειραιά, ΕΣΕΕ/Ε.Σ./ΣΒΕΠ/ΟΕΣΑΟΝΝΑ/ΕΒΕΠ, Oμάδα Διάσωσης Δέλτα.

Ή 36η Έκθεση Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών και Εκδοτών Πειραιά, πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα του Δήμου Πειραιά και της Περιφέρειας Αττικής, την ευγενική χορηγία της εταιρείας SKAG και σε συνεργασία με την Ομάδα Διάσωσης ΔΕΛΤΑ. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Summer Camp για παιδία 6 έως 11 ετών στο Μουσείο Βορρέ

Το Summer Camp 2026 χωρίζεται σε δύο θεματικούς κύκλους, μετατρέποντας το μουσείο σε έναν ζωντανό χώρο εξερεύνησης, φαντασίας και καλλιτεχνικής έκφρασης.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
10/06/2026

Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Πειραιά

Μέσα από πρωτότυπα και διαδραστικά εργαστήρια, οι χώροι της βιβλιοθήκης μεταμορφώνονται σε πεδία εξερεύνησης και ελεύθερης έκφρασης.

Καλοκαίρι 2026 στο River West με δωρεάν events ψυχαγωγίας, θεάματος και αθλητισμού

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ OPEN Καλοκαίρι 2026 γεμίζει ως τις 2 Ιουλίου την επίσκεψη στο River West, με θέατρο, ψυχαγωγικές προβολές, διαδραστικά παιχνίδια και αθλητισμό.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για την "Καλοκαιρινή Δημιουργική Απασχόληση" του Δήμου Αθηναίων

Ο καλοκαιρινός ελεύθερος χρόνος μεταμορφώνεται σε εργαστήρι μάθησης και δημιουργίας για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών με ελεύθερη είσοδο.

Δημιουργικό εργαστήριο για μικρά παιδιά με θέμα τη βιώσιμη κατανάλωση

Οι συμμετέχοντες θα πειραματιστούν με διαφορετικές ιδέες, όπως η δημιουργία ενός μικρού σπιτικού θερμοκηπίου από ανακυκλώσιμα υλικά.

Ένα summer camp "Κάτω από το νερό" για παιδιά 6-11 ετών στο Ίδρυμα Β&Ε Γουλανδρή

Τα παιδιά πειραματίζονται με υλικά, σχήματα και αφηγήσεις και αναπτύσσουν τη φαντασία τους, την έννοια της συνεργασίας και την προσωπική τους εικαστική έκφραση.

Ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν σε περιοδεία με μια παράσταση για όλη την οικογένεια

Ο αινιγματικός ήρωας Αρσέν Λουπέν λύνει το μυστήριο της κούφιας βελόνας κι εσύ… αποφασίζεις το τέλος στην παράσταση που συνεπήρε μικρούς και μεγάλους το χειμώνα και τώρα βγαίνει σε περιοδεία.