"Shrek The Musical": Δείτε φωτογραφίες από το φαντασμαγορικό μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Μάρκου Σεφερλή

Μια ματιά στη μουσικοθεατρική εκδοχή της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων, που έχει ως πρωταγωνιστές τον χαριτωμένο πράσινο ήρωα και την παρέα του.

Shrek the musical

Βασισμένη στη Βραβευμένη με Oscar® 2001 Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων της DreamWorks και στο βιβλίο του Ουίλιαμ Στάιγκ, η ξεκαρδιστική ιστορία του πιο αγαπημένου "τέρατος" όλων των εποχών, ζωντανεύει στη σκηνή του θεάτρου Περοκέ, με 24 ηθοποιούς και 10μελή ζωντανή ορχήστρα, υπό τη σκηνοθεσία του Μάρκου Σεφερλή. Ο λόγος για το "Shrek The Musical", το διάσημο μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ που υμνεί τη διαφορετικότητα και την αγάπη.

"Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε σε μια λίμνη ένα πράσινο τέρας με το όνομα Σρεκ"…
Και έτσι ξεκινά η ιστορία ενός απίθανου ήρωα, που βρίσκεται σ’ ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή του, δίπλα σ’ έναν σοφό γάιδαρο και μια "τρελή" πριγκίπισσα, που αντιστέκεται στη διάσωσή της.

Shrek the musical

Το μιούζικαλ, σε κείμενο του Ντέιβιντ Λίντσεϊ-Αμπέρ και μουσική της Τζανίν Τεζόρι, σκηνοθετεί ο Μάρκος Σεφερλής, σε διασκευή και στίχους τραγουδιών δική του και του Στέλιου Παπαδόπουλου, και μετάφραση του Αντώνη Γαλέου. Ο ίδιος μάλιστα θα μεταμορφωθεί στον Σρεκ με την Λουίζα Πυριόχου πλάι του ως Φιόνα, τον Γιώργο Μαντά ως γάιδαρο και τον Λευτέρη Βαφειάδη στο ρόλο του Λόρδου Φάρκουαντ. 

Shrek the musical

Παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Γιάννης Αγριόμαλλος, Βασίλης Αλεξίου, Σωτηρία Αλεξοπούλου, Εύα Αμερικάνου, Πάνος Δεσινιώτης, Ειρήνη Δημακοπούλου, Αρετή Ζαχαριάδου, Λεωνίδας Ιορδάνου, Δημήτρης Καραλής, Ηλίας Μανιατόπουλος, Αμελί Μαρκάκη, Ελένη Μαυροπούλου, Ανδριάνα Στεργιούλη, Ελένη Φανδρίδου, Έλενα Φροσύνη, Πάρης Χαλάτσης, Γιώργος Χουσάκος, Καλλιόπη Χριστοπούλου και Σίλια Ψιλοπούλου. 

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση

Shrek the musical

Shrek the musical

Shrek the musical

Shrek the musical

Shrek the musical

Shrek the musical

Shrek the musical

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Shrek the musical

  • Μιούζικαλ
  • Διάρκεια: 150 '

Βασισμένη στη βραβευμένη με Oscar® 2001 Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων της DreamWorks και στο Βιβλίο του Γουίλιαμ Στάιγκ, η ξεκαρδιστική ιστορία του πιο αγαπημένου «τέρατος» όλων των εποχών, θα ζωντανέψει στη σκηνή. «Μια φορά κι έναν καιρό, ζούσε σε μια λίμνη ένα πράσινο τέρας με το όνομα Σρεκ»… Έτσι ξεκινά η ιστορία ενός απίθανου ήρωα, που βρίσκεται σ’ ένα ταξίδι που αλλάζει τη ζωή του, δίπλα σ’ έναν σοφό γάιδαρο και μια «τρελή» πριγκίπισσα, που αντιστέκεται στη διάσωσή της. Ένα μοναδικό σόου, ένα musical, γεμάτο ρομαντισμό, αγάπη και περιπέτεια κι έναν Δράκο τεραστίων διαστάσεων που βρυχάται, βγάζει φωτιές και καπνό και κινείται με εντυπωσιακό τρόπο πάνω στη σκηνή.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

"Οι Άθλιοι": Τελευταίο Σαββατοκύριακο στον Ελληνικό Κόσμο

Η επιτυχημένη παράσταση για μικρούς και μεγάλους με τον Τάσο Χαλκιά, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τον Ιβάν Σβιτάιλο ως Γιάννη Αγιάννη, κλείνει τον κύκλο της στο Θέατρον του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/04/2024

7ο Bobos Arts Festival: Όλα όσα ετοιμάζει το παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ της πόλης

Ένα πολυδιάστατο πρόγραμμα μουσικών και θεατρικών παραστάσεων, πρωτότυπων παράλληλων δράσεων και ειδικά σχεδιασμένων εργαστηρίων, περιμένει μικρούς και μεγάλους.

Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας

Η βιβλιοθήκη παρουσιάζει το βιβλίο "Μια φορά ήταν ο καιρός" των εκδόσεων ΒΗΤΑ-medical arts.

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.