"Πράκτορες του Πλανήτη": Η Ελένη Ανδρεάδη γράφει για την παιδική σειρά βιβλίων που έγινε παράσταση

Για τη φύση και την κλιματική αλλαγή μιλά η παράσταση “Πράκτορες του Πλανήτη - Τα τέρατα των θαλασσών” που παίζεται στο θέατρο Βέμπο.

Πράκτορες του πλανήτη - Τα τέρατα των θαλασσών

Η bestseller σειρά βιβλίων της Ελένης Ανδρεάδη έγινε φέτος παράσταση και η συγγραφέας, που συμμετέχει και στη θεατρική διασκευή του "Πράκτορες του πλανήτη - Τα τέρατα των θαλασσών” από κοινού με τους Άγγελο Κλωνάρη και Παύλο Μητσόπουλο, γράφει για την περιπέτεια που μιλά για τη φύση και την κλιματική αλλαγή και το πώς μπορούμε να σώσουμε τον πλανήτη. Είστε έτοιμοι για μια άκρως απόρρητη μυστική αποστολή της επίλεκτης ομάδας των Πρακτόρων του Πλανήτη;

"Στην παιδική παράσταση οι "Πράκτορες του Πλανήτη: Τα τέρατα των θαλασσών” στο θέατρο Βέμπο, είκοσι συντελεστές έχουν δουλέψει πολύ και υπόσχονται διάδραση με το κοινό, με κινούμενα σχέδια, πολλά τρελά χταποδάκια και τραγούδια που θα φύγετε τραγουδώντας την υπόλοιπη εβδομάδα. Ο υπερκακός Ιβάν φον Βαμπάουερ, που ζωντανεύει στη σκηνή ο Συμεών Τσακίρης, έχει σκαρφιστεί ένα σατανικό πλάνο για να καταστρέψει τον κόσμο, ξεκινώντας από το θαλάσσιο πάρκο της Αλοννήσου. Όλα ξεκίνησαν, τέτοια εποχή περίπου, πριν κάμποσα χρόνια. Δώρο Χριστουγέννων του Ιβάν εκείνα τα Χριστούγεννα; Ένα βιβλίο αρχαίας Ελληνικής μυθολογίας. Εκεί μαθαίνει για τον Ποσειδώνα. Γνωρίζοντας ότι το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη μας είναι νερό, αποφασίζει να γίνει ένας μοντέρνος, κακός Ποσειδώνας όταν μεγαλώσει… Με τέρατα. Τρία κιόλας τέρατα! Να πώς φτάσαμε εδώ…
Ευτυχώς, υπάρχουν οι Πράκτορες του Πλανήτη! Η επίλεκτη δύναμη παιδιών που έχει βαλθεί να τον σταματήσει. Θα χρειαστεί η συμμετοχή του ακροατηρίου, δράση που κόβει την ανάσα, πολύ γέλιο, χορός (Αλέξανδρος Κεϊβανάη στη χορογραφία) και τραγούδι (Θοδωρής Παπαδημητρίου στην πρωτότυπη μουσική) για να τον σταματήσουν, αντλώντας έμπνευση σχετικά με το πώς μπορεί ο καθένας μας να βάλει το λιθαράκι του στην σωτηρία των θαλασσών μας που τόσο κινδυνεύουν.
Είμαι πολύ περήφανη που η Underdog Entertainment ζωντανεύει τα βιβλία μου στη σκηνή με τόσο ευφάνταστο και ευρηματικό τρόπο, σε μοναδική σκηνοθεσία του Άγγελου Κλωνάρη. Η τύχη του πλανήτη μας εξαρτάται από τα παιδιά σας. Μη χάσετε αυτή την παράσταση!”.

Πράκτορες του πλανήτη - Τα τέρατα των θαλασσών

Παίζουν οι Συμεών Τσακίρης, Κωνσταντίνα Δαούτη, Μαριλένα Λιακοπούλου, Ιωάννης Μυστακίδης, Δημήτρης Παπαλάμπρος, Χριστίνα Μπακαστάθη, Στεφανία Γώγου.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Πράκτορες του Πλανήτη - Τα τέρατα των θαλασσών

  • Δραματοποιημένο Διήγημα
  • Διάρκεια: 90 '

Μουσικοθεατρική διασκευή ενός επεισοδίου από τη βραβευμένη σειρά παιδικών βιβλίων της Ελ. Ανδρεάδη για την κλιματική κρίση και τη ρύπανση των θαλασσών, όπου οι ηθοποιοί αλληλεπιδρούν με animation.

Βέμπο

Καρόλου 18

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Παιδί

Παιδικές δράσεις με ελεύθερη είσοδο στην Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Η δωρεάν δράση που αγαπήθηκε από οικογένειες με παιδιά έως 10 ετών, επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με μια σειρά διασκεδαστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλα τα Κυψελάκια.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
24/04/2024

Summer Camp 2024: Καλοκαιρινή απόδραση για παιδιά στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Βιωματικές δραστηριότητες που συνδυάζουν το παιχνίδι με τη μάθηση, πάντοτε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού.

Το 11ο καλλιτεχνικό summer camp από τις Μορφές Έκφρασης έρχεται αυτό το καλοκαίρι

Με τη θεματική "Η ομορφιά μιας απλής ζωής" επιστρέφει λίγο μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς η διοργάνωση που προσφέρει παιχνίδι και χαρά σε παιδιά και εφήβους μέσω της τέχνης.

"Ραπουνζέλ: τα μαλλιά της κουβάρια": Τελευταία παράσταση και πρόσω ολοταχώς για καλοκαίρι

Το παραμύθι των αδερφών Γκριμ που παρουσιάστηκε από την παιδική σκηνή της Γιούλης Ηλιοπούλου ολοκληρώνει τον κύκλο του στο Πειραιώς 131 και ετοιμάζεται για τα θερινά φεστιβάλ.

"Πάσχα στη στάνη του μπάρμπα-Γιώργου" από το θέατρο σκιών Τάσου Κώνστα

Μία διασκεδαστική πασχαλινή έξοδος για τους μικρούς μας φίλους είναι η παράσταση του Τάσου Κώνστα στην Paraga, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Καραγκιόζη.

Easter Camp στο Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου

Υπαίθριες δραστηριότητες, εικαστικές δημιουργίες, παιχνίδια μυστηρίου, ακροβατικά, yoga, χορός και μουσική συνθέτουν ένα πλούσιο πασχαλινό πρόγραμμα.

Εκπαιδευτικά προγράμματα για μικρούς και μεγάλους στο Μέγαρο Μουσικής

Συναυλίες, αφηγήσεις, προβολές, βιωματικά εργαστήρια, επισκέψεις γνωριμίας με τους ανθρώπους και τους χώρους του Μεγάρου, αλλά και με τους συντελεστές των καλλιτεχνικών εκδηλώσεων.